2020-02-22 08:19

IGPR: Polițiștii antidrog au capturat 20 de kilograme de HEROINĂ și sume mari de bani. Suspecții sunt un român și trei cetățeni din Republica MOLDOVA

 |  14:44
IGPR: Polițiștii antidrog au capturat 20 de kilograme de HEROINĂ și sume mari de bani. Suspecții sunt un român și trei cetățeni din Republica MOLDOVA

Poliţiştii antidrog au capturat 20 de kilograme de heroină, într-o acţiune derulată în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi. Un cetăţean român şi trei din Republica Moldova sunt cercetaţi.

În urma unei ample operaţiuni desfăşurate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, poliţişti din cadrul Brigăzii de  Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Centrală şi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale fac cercetări faţă de un cetăţean român şi trei din Republica Moldova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

„În fapt, aceştia sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat care livra droguri de mare risc (heroină), în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul - Chişinău, în vederea comercializării de către membrii reţelei, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor limitrofe”, a transmis, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sursa citată a precizat că 20 de kilograme de heroină au fost confiscate de poliţiştii antidrog, valoarea de piaţă fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.

În urma activităţilor desfăşurate, în cauză au fost ridicate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turceşti, 2.087 de lei moldoveneşti şi 2.580 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine