2019-07-15 21:14

Ilie Balaci a fost DECORAT POST-MORTEM. Mesajul președintelui IOHANNIS și ce distincție a primit legendarul fotbalist

 |  16:05
Ilie Balaci a fost DECORAT POST-MORTEM. Mesajul președintelui IOHANNIS și ce distincție a primit legendarul fotbalist

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a decorat, luni, post-mortem, pe Ilie Balaci, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, pentru talentul cu care a promovat, timp de multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fair-play în rândul tinerelor generaţii de sportive din țara noastră.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul de decorare post-mortem a fostului mare fotbalist, decedat duminică fulgerător în urma unui infarct miocardic.

”În semn de deosebită apreciere şi admiraţie pentru remarcabila sa carieră de fotbalist, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fairplay în rândul tinerelor generaţii de sportivi, Preşedintele României a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler fotbalistului Ilie Balaci”, se arată în decretul semnat de şeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-22

In legatura cu acest articol...

DOSAR PENAL pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci. Toate detaliile înmormântării fostului mare fotbalist

Ilie Balaci, înmormântat cu onoruri militare, marţi, la Craiova

Anchetă a Ministerului Sănătăţii la Ambulanţa Craiova ca urmare a decesului lui Ilie Balaci

IMAGINI TULBURĂTOARE. Ilie Balaci, PLÂNS și APLAUDAT de mii de români pe stadionul din Craiova
Parerea ta...

ANONIM
23 Oct 2018

Sterpul asta ....ptr voturile oamenilor cred ca va merge sa il pupe pe ilie si in fund....dacă îl aprecia asa mult pe acest om( care pierdea noptile in cluburi cu tutun si alcool) de ce nu l.a decorat cat era in viata...cand a făcut 50 sau 60 de ani ....MARE JAVRA ...PTR VOTURI FACE ORICE IN CLIPELE LUI CAND NU ESTE TURIST PE BANII PULIMII....BLEAHHHHHHH
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray