2020-07-04 00:03

Ilie Vonica a lăsat o scrisoare de adio înainte de a se sinucide. Afaceristul îi cere soţiei să îl ierte. Vezi ce a scris

 |  07:13
Ilie Vonica a lăsat o scrisoare de adio înainte de a se sinucide. Afaceristul îi cere soţiei să îl ierte. Vezi ce a scris

Proprietarul Grupului Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis, aruncându-se de pe balconul casei sale. Omul de afaceri a lăsat în locuinţa sa din municipiul Sibiu o scrisoare de cinci pagini în care îşi explică gestul, şi îi cere soţiei să îl ierte. Familia acestuia a insistat ca documentul să nu fie făcut public.

Ilie Vonica a explicat, în scrisoarea lăsată în locuinţa sa din municipiul Sibiu, că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa. Omul de afaceri i-a cerut iertare soţiei şi a rugat-o să aibă grijă de fiica lor, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Potrivit sursei citate, proprietarul Grupului Polisano a precizat în scrisoarea lăsată că arestarea soţiei sale l-a împins la acest gest, de a se sinucide.

Documentul este adresat soţiei, căreia Ilie Vonica i-a transmis că nu poate trăi "singur", ştiind că ea este "acolo", adică în arest.

De asemenea, potrivit aceloraşi surse, omul de afaceri i-a cerut iertare soţiei atât pentru gestul pe care l-a făcut, cât şi pentru că nu a rezistat problemei pe care o avea familia sa. Ilie Vonica i-a mai spus soţiei în scrisoare că a iubit-o foarte mult şi că, ştiind că este mult mai puternică decât el, o roagă să aibă grijă de tot, în special de fiica lor.

În urma discuţiilor cu apropiaţii familiei Vonica, oamenii legii au stabilit că omul de afaceri a refuzat să mănânce de când soţia sa a fost arestată. De asemenea, marţi, înainte de a se arunca în gol de pe o teresă a imobilului în care locuia, el a fumat foarte mult.

Potrivit sursei citate, scrisoarea de adio lăsată de Ilie Vonica se află în prezent la poliţiştii Secţiei 1 Sibiu, care realizează ancheta sub coordonarea unui procuror.

Omul de afaceri Ilie Vonica, proprietarul Grupului Polisano, s-a aruncat marţi de la una dintre teresele locuinţei sale, de la o înălţime de aproximativ opt metri. Vonica a lăsat în locuinţa sa o scrisoare de adio, în care îşi explică gestul.

Documentul este scris de mână şi are cinci pagini. Familia acestuia a insistat ca scrisoarea să nu fie daă publicităţii.

"S-a aruncat pe geam domnul Vonica. Avea probleme cu soţia, probabil de aia, problemele l-au răpus. La 12.00 a fost, a venit salvarea, l-a dus", a spus una dintre vecinele familiei.

"Prima dată a venit Salvarea, o maşină de Poliţie şi altă Salvare. Am văzut că au intrat în curte, l-au luat. Păcat de el! Am înţeles că i-au pus sechestru pe casă. Moartea nu e o soluţie, dar e alegerea lui", a afirmat Irina Leonte, o altă vecină a familiei Vonica.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a precizat, că echipa operativă a încheiat cercetarea la faţa locului, dar în lipsa unui certificat medico-legal, nu se poate concluziona dacă a fost sau nu vorba despre o sinucidere.

"Cercetările în acest caz continuă. Se aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se stabili cu certitudine dacă există sau nu suspiciuni cu privire la deces", a declarat Luciana Balteş, pentru Mediafax. 

Citeşte şi:  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz