2020-02-21 20:41

Iliescu, Băsescu și Dragnea vor fi chemați la AUDIERI la Comisia SPP

 |  19:15
Iliescu, Băsescu și Dragnea vor fi chemați la AUDIERI la Comisia SPP

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă privind eventuala implicare a SPP în activităţi politice, Daniel Butunoiu,a declarat, marţi, că membrii comisiei au votat o listă a persoanelor care vor fi invitate la audieri, printre care foşti preşedinţi şi premieri, dar şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Am votat, în unanimitate, o serie de nume ce se propune a fi chemate la audieri. Pe această listă se află Liviu Dragnea, premierul Dăncilă, foştii preşedinţi Ion Iliescu, Traian Băsescu, Emil Constantinescu, foşti premieri, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Victor Ponta”, a declarat, marţi, la Parlament, preşedintele comisiei de anchetă privind eventuala implicare a SPP în activitatea partidelor politice, senatorul PSD Daniel Butunoiu, la finalul unei şedinţe a comisiei, transmite Mediafax.

El a adăugat că va fi invitat şi directorul SPP, Lucian Pahonţu. „Este una din persoanele vizate direct de această anchetă”, a indicat Butunoiu.

Şeful comisiei SPP a precizat că rămâne ca membrii comisiei să stabilească un calendar al audierilor „în funcţie de disponibilitatea de program a persoanelor propuse a fi invitate”.

Butunoiu a adăugat că lista conţine „în jur de zece" persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

MAFIA PSD
16 Oct 2018

Ca sa mai incaseze niste bani in plus mafia psd mai face o comisie. Membrii acestei comisii incaseaza sume de bani din taxele si impozitele romanilor apoi ii varsa in bugetul mafiei psd. Huuuu gunoaie bolsevice.
@ANONIM
16 Oct 2018

Spp ul sunt niste paznici pe care stapanul lor pahontu (un criminal care a luat viata unui om la vanatoare)ii foloseste pentru prietenului sau intim iohanusSpioneaza pe cei din opozitieLe urez celor 2 casnicie fericita impreuna
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine