2019-10-15 21:49

Imagini dramatice cu atacul de la Paris

 |  21:59
Imagini dramatice cu atacul de la Paris

Un jurnalist "Le Monde" a reusit sa filmeze vineri seara scene dramatice in spatele sălii de spectacole din Bataclan, acolo unde au fost cei mai multi morti din atentatele de la Paris.

Scenele violente arata cum spectatorii fug si striga dupa ajutor carand dupa ei raniti si calcand peste cadavre.

Dupa ce a lasat telefonul si a inceput sa ajute ranitii, Psenny a fost si el impuscat. Este ranit la umarul stang si se afla internat la spitalul Georges-Pompidou.

"Toata lumea fugea in toate directiile. Am vazut oameni pe trotuar si sange...Am inteles ca e ceva grav. Intrebam trecatorii ce s-a intamplat. Toata lumea fugea spre Rue Amelot sau spre bulevardul Voiltaire.

O femeie era agatata de o fereastra, la etajul doi al cladirii Bataclan. M-am gandit la imaginile de 11 septembrie. Apoi am fugit jos sa deschid usa apartamentului meu pentru ca oamenii sa se poată adaposti la mine.

Era un om pe trotuar. Mai era un om care a fost impuscat in timp ce incerca sa se adaposteasca in hol. Asta e momentul in care am fost impuscat.

Nu-mi amintesc multe dupa aceea. Am un gol de memorie. Dar imi amintesc ca ma simteam ca si cand o petarda mi-ar fi explodat in umarul stang si urinam sange.

Cred ca cel care a tras era la fereastra de la Bataclan. Am urcat la niste vecini de la etajul patru. Omul pe care l-am tras inauntru era impuscat in picior. Era un american.

A vomitat, era rece si ne gandeam ca o sa moara. Am sunat la ambulanta dar nu puteam pleca. Am sunat un prieten doctor care mi-a explicat cum sa fac o compresa din camasa. Am fost blocati in apartament pana la raidul politiei", spune jurnalistul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray