2020-07-11 16:52

Imagini HALUCINANTE: Șeful Poliției din Bolintin Vale bate cu bestialitate un localnic

 |  22:39
Imagini HALUCINANTE: Șeful Poliției din Bolintin Vale bate cu bestialitate un localnic

Incident în Bolintin Vale, județul Giurgiu, unde polițiștii au intervenit la o petrecere care avea loc în fața unei curți. Petrecăreții au fost băgați în curte și culcați la pământ. Din păcate, în timpul intervenției au avut loc și fapte neplăcute. Într-o filmare apărută pe internet se poate vedea cum unul dintre oamenii legii - chiar șeful Poliției din Bolintin Vale, potrivit martorilor - îl lovește violent și în mod repetat pe unul dintre bărbații culcați la pământ.

Poliţiştii care au participat la intervenția din Bolintin Vale, județul Giurgiu, sunt anchetați acum de către procurori, scrie realitateadegiurgiu.net.

Persoanele care au participat la petrecere au fost amendat cu o sumă totală de 13.000 de lei.

„Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CU LEGEA IN MANA
24 Apr 2020

Cu siguranță prin acele sate țigănești nu exista o alta unitate de măsura pentru săteni sau polițiști. Daca mai ai și o gândire si judecata PSD-ista este clar ca bătaia este rupta din rai, Pentru a convinge omul PSD-ist sa stea la el in casa sau ograda
SOLDAT
24 Apr 2020

Se rezolva . Find in situatie militara , rezolva tribunalul militar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz