2020-07-02 12:26

Imagini în premieră cu autobuzele hybrid care vor circula în București!

 |  08:06
Imagini în premieră cu autobuzele hybrid care vor circula în București!

Contractul cu Mercedes Benz pentru 130 de autobuze hibrid a fost semnat în 2019 de Primăria Capitalei, iar valoarea este de 195.268.331,70 lei, fără TVA. Tipul de autobuz care va fi livrat este Mercedes – Benz Citaro Hybrid, fabricat în Germania, iar autobuzele care vor fi livrate dispun de garanție de tip Full Warranty timp de 8 ani şi 480.000 de km.

„Imagini în premieră cu autobuzele hybrid care vor circula în București! Interior și exterior”, scrie primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe Facebook, unde a publicat și două fotografii cu un autobuz hibrid Mercedes-Benz Citaro Hybrid, parte din contractul de 50 de milioane de euro. „Prototipul va reprezenta mărțișorul pentru București, acesta fiind livrat pe data de 1 martie. Din luna mai, Primăria Municipiului București va recepționa câte 20 de bucăți pe lună, până în luna noiembrie inclusiv, totalizând un numar de 130 de bucăți”, a scris Firea

Finanțarea provine de la Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul ”Programului privind îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, utilizând autovehicule mai puțin poluante în transportul public local de persoane”. Cererea a fost depusă în octombrie 2018, iar contractul de finanțare a fost semnat în decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31

Mai multe imagini:
Imagini în premieră cu autobuzele hybrid care vor circula în București!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz