2019-12-07 13:21

IMAGINI INCREDIBILE: Inspector școlar, JIGNIRI de necrezut la adresa unui protestatar anti-Dragnea

 |  21:34
IMAGINI INCREDIBILE: Inspector școlar, JIGNIRI de necrezut la adresa unui protestatar anti-Dragnea

Inspectorul școlar general din Caraș-Severin, fostul deputat PSD Ioan Benga, a adresat cuvinte jignitoare protestatarilor care l-au așteptat pe Liviu Dragnea la Reșița cu o tavă cu rahat turcesc, la intrarea în clădirea unde urmau să se țină alegerile pentru conducerea filialei PSD Caraș.

În momentul în care protestarii au început să huiduie și să strige ”comunistule!”, Benga s-a întors către unul dintre protestatari și i-a replicat: ”Pleacă, bă, dracului de aici. Bă, alcoolicule, mănâncă tu, rahat, bă!”, după cum rezultă dintr-o înregistrare transmisă de un cititor G4Media.ro.

Potrivit publicației banatulazi.ro. fost director de școală și deputat, profesorul de fizică Ioan Benga a fost numit în septembrie 2017, prin ordin al Ministerului Educației în funcția de inspector școlar general al ISJ Caraș-Severin. Noul inspector ocupă această funcție prin transfer în interesul învățământului, Benga fiind, începând cu 1 septembrie, director general al Colegiului Național ”Mircea Eliade” din Reșița.

Ioan Benga a mai fost inspector școlar general adjunct în anul 2012, fiind mai apoi deputat în Parlament până în 2016.

Potrivit banatulazi.ro, Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg și care acum vrea să candideze la alegerile europarlamentare 2019 a venit, la Reșita, cu o tavă cu cătușe, dar și cu o tavă cu rahat. Așa a vrut să-l întâmpine pe Liviu Dragnea.

”Ăștia așa vor să conducă România”, a comentat Liviu Dragnea după incident.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
02 Mar 2019

duceti si la GUITzA-TV o cisterna plina de kakat sa se sature toata satra tiganeasca si curvele imputite-tiganci care mananca nonstop KAKAT la GuITzA-TV
@GHITA DEN LADEN.......
03 Mar 2019

Ia-ti ciurucule XANAXUL ca te-a lovi damblaua de la atata frustrare si neputinta
ANONIM
03 Mar 2019

Priviti ce fata de bolsevic are acel '' inspector''!!!!! Exact fetzele politrucilor stalinisti. Aceste gunoaie tin de 30 de ani Romania in intuneric. Tinerii scoliti inoccident nu au loc in functii de conducere din cauza aceztor lichele.
RO TARA CONDUSA DE NEBUNI
03 Mar 2019

Inspectorul scolar are FATAU de handicapat. Orice psiholg il recomanda pentru internare la OSPICIU DE NEBUNI.
ANONIM
04 Mar 2019

Dar intelectualul Acela care umbla cu rahatul pe tava si catusele la vedere asa educatie inalta a dobandit in Occident? si pe ai cui bani ca scoala-i scumpa acolo Politrucul acela -- mai antropologilor care judecati oamenii dupa fata si va dati cu parerea --a terminat o facultate cu diploma.are un grad didactic. a ocupat postul de professor prin concurs iar voi vreti la Bruxelles ratatilor ,spalatori de bude din occident urland vulgaritati pe srtada
@ANONIM
04 Mar 2019

RAHATUL SI CATUSELE TI SE POT ATRIBUI DACA E SA TE CATALIGHEZ DUPA LIMBAJ.ASTA E VALIAREA CELOR CARE VOTEAZA PSD CIUMA ROSIE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray