2020-06-02 18:44

IMAGINI ȘOCANTE: Două false măicuțe ÎMPING un bărbat pe calea ferată

 |  18:08
IMAGINI ȘOCANTE: Două false măicuțe ÎMPING un bărbat pe calea ferată

Imagini șocante la Vaslui. Două femei îmbrăcate în măicuțe au împins un bărbat, în mod intenționat, pe șinele căii ferate din Vaslui.

Femeile au intrat în vizorul presei și al autorităților locale după ce au țipat în plină zi în mijlocul orașului, aducând cuvinte jignitoare trecătorilor.

Două echipaje din cadrul Politiei Municipiului Vaslui s-au deplasat în zona gării CFR, au interceptat și identificat cele două femei, după care le-au condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde au fost audiate. 

Într-o postare pe rețelele sociale era prezentat un incident petrecut în cursul zilei de ieri, pe peronul gării CFR Vaslui, context în care una dintre cele două femei sus menționate a împins un bărbat pe linia de cale ferată. 

Bărbatul a fost identificat și audiat în cursul zilei de astăzi, declarând că nu dorește să depună plângere prealabilă. În ambele cauze penale sunt continuate cercetările. Potrivit primelor informații, celor două nu ar fi măicuțe, aceasta fiind doar o modalitate de deghizare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine