2020-08-08 06:52

Imaginile zilei: CULISELE scandalului provocat de doi deputați PSD într-un fast-food

 |  17:13
Imaginile zilei: CULISELE scandalului provocat de doi deputați PSD într-un fast-food

Poliția Capitalei anunță că au aplicat o nouă amendă în cazul deputaților Adrian Solomon și Ioan Stativă, după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vedere, în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București.

„În urma analizării imaginilor video, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi i-au sancționat contravențional pe cei doi bărbați și cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea și combaterea virusului COVID-19”, anunță Poliția București.

Cei doi deputați au fost sancționați, inițial, cu 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Potrivit Poliției Capitalei, marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant.

În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu cei doi parlamentari le-au adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare.

Deputatul PSD Adrian Solomon a declarat, pentru Libertatea, că va contesta amenda. Solomon spune că toate informaţiile din comunicatul Poliţiei sunt „false”, şi că au martori în acest sens. „Vom contesta amenda abuzivă a unor poliţişti cu lipsa evidentă de activitate”, a spus parlamentarul social-democrat.

Adrian Solomon a mai spus că informaţia potrivit căreia a înjurat oamenii legii este falsă. „Exclus! Am martori care pot confirma”, a spus el, întrebat dacă a adus injurii poliţiştilor, cum se precizează în comunicatul oficial. Întrebat dacă a făcut scandal în restaurant şi care a fost motivul, Adrian Solomon a spus: „Totul este fals! Avem martori. Toată problema era legată de faptul că turcul de la casă nu vorbea şi nu prea înţelegea româneşte”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-07

GALERIE MEDIA

-->

PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray


Fabiz