2019-09-18 10:14

IMAGINILE ZILEI: Dragnea, pariu cu mici și bere la sediul PSD alături de un taximetrist

 |  19:10
IMAGINILE ZILEI: Dragnea, pariu cu mici și bere la sediul PSD alături de un taximetrist

Bogdan Lungu, din Galați, 43 de ani, s-a prezentat luni la sediul PSD din Șoseaua Kiseleff pentru a-i da lui Liviu Dragnea o navetă de bere, după ce a pierdut un pariu pus pe Facebook cu liderul social-democrat.

Acesta le-a spus ziariștilor prezenți că "nu acceptă pomenile electorale" și că refuză micii aduși de Liviu Dragnea din Teleorman.

Gălățeanul, care este taximetrist, i-a propus un nou pariu lui Liviu Dragnea, și anume că guvernarea PSD nu va face mai mult de 150 de km de autostradă „dați în folosință până în 2020”.„Eu zic ca facem. Nu mă mai certați, destul mă ceartă Iohannis, eu vă spun că facem mai mult. Dacă facem mâncați mici?”, a replicat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

BELINO
07 Mai 2018

CIRC CU 2 MICI . OAMENI NU AU LUAT PENSIILE SI LUI II ARDE DE MICI , CU PARIURI PROASTE
RENDES LACI
10 Mai 2018

Fiecare face ce știe mai bine, lui Dragnea chestia cu micii și berea îi iese mai bine decât politica. Acest lucru va fi probat și de vremurile ce vor urma.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Frustrări. Mici şi pisiceşti Mi-am luat pisic. Un Ragdoll. O rasă deosebită, care a apărut prin laboratoare abia prin ’60. Ăsta micu’ e mare campion naţional şi internaţional. Pe numele lui exact şi complet, din toate actele cu cîte trei ştampile hologramă şi timbru sec, Elian Rags Snickerdoodle. Unu’ care a văzut mai multe ţări decît subsemnatul şi cu toţi prietenii mei la un loc. Are şi un vraf de premii. Cîte n-am să iau eu în şapte vieţi de literator şi de scriitor de articole în reviste cu tiraj de buzunar, într-un decor, azi, atît de sărăcit. Am făcut nişte poze şi le-am pus pe Facebook, cum e obiceiul şi cum zic şi recomandările nescrise ale lui Zuckerberg ăla. Au venit rapid două sute patruzeci şi cinci de like-uri şi şaptezeci de comentarii, de mi-a luat trei ore să răspund politicos la toate
25 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray