2019-10-14 11:56

IMAGINILE ZILEI: Florin Iordache, semne OBSCENE în plen către deputații opoziției

 |  17:11
IMAGINILE ZILEI: Florin Iordache, semne OBSCENE în plen către deputații opoziției

Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut un gest obscen către parlamentarii din Opoziție. Gestul revoltător a fost făcut chiar în plenul forului legislativ. După incidentul din plen, Florin Iordache le-a spus jurnaliştilor: "Vi se pare dvs. Altceva!"

După o intervenţie de la tribuna Parlamentului, Florin Iordache le-a arătat parlamentarilor USR degetele mijlocii de la ambele mâini. Opoziția l-a aplaudat ironic după acest gest.

"Domnul Florin Iordache tocmai a arătat nu unul, ci două gesturi obscene plecând de la tribuna parlamentului. Gesturile au fost amândouă îndreptate către grupul USR.După acest moment jenant, colegul domnului Iordache, președintele de ședință Eugen Nicolicea, i-a tăiat microfonul colegului nostru Stelian Ion.

 

PSD-iștii sunt cu nervii la maxim. Uniunea europeană începe să facă primii pași pentru a apăra statul de drept în România. S-ar putea merge până la tăierea fondurilor chiar și pentru agricultură. Asta ar afecta direct primarii rurali ai PSD", a scris deputatul USR Claudiu Nasui, pe contul de Facebook.

"Am mâinile ridicate, care este problema?" - aceasta a fost singurul lucru pe care l-a spus, la repetatele întrebări ale jurnaliștilor. 

La insistențele jurnaliștilor, Iordache a spus: "Vi se pare dvs. Altceva!"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
14 Noi 2018

Cum ....nu le-a placut celor de la Uniunea de Sabotat România ??? Pai nu ei acceptau MUY BIEN ....asta merită jigodiile astea
CORECT
14 Noi 2018

Le.a dat Ceea Ce merita acestor săritori...MUY BIEN...si eu le dau ...la greu
GESTUL LUI CIORDACHE,
16 Noi 2018

este făcut de data asta, LA VEDERE...este EXACT ceea ce-au făcut cu/din țara asta....TOȚI, NU NUMAI GAȘCA ”ALTĂ ÎNTREBARE!” Acuma-s BAZAȚI, INDIFERENT CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ EI...POTOPUL!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray