2020-02-28 21:13

IMAGINILE ZILEI: Liderii UE, baie de mulțime INEDITĂ printre românii

 |  19:44
IMAGINILE ZILEI: Liderii UE, baie de mulțime INEDITĂ printre românii

Moment inedit pentru un Summit la Sibiu. Liderii europeni prezenți la summit-ul UE de la Sibiu au făcut o baie de mulțime în Piața Mare. Momentul a avut loc imediat după fotografia de grup, când oficialii au mers la oamenii adunați în piață, au dat mâna cu ei și au schimbat câteva cuvinte. Pentru președintele Klaus Iohannis, acesta a fost „cel mai emoționant moment” al summit-ului.

Oamenii au scandat „Europa” şi „Iohannis”.

„Cred că este un semn foarte, foarte frumos din partea sibienilor că au venit și ați văzut că liderii europeni au dorit să îi salute pe sibieni. Mi se pare un lucru extraordinar de frumos, este un lucru total spontan. Oamenii au venit de curiozitate și liderii au simțit căldura românilor care abia au așteptat să îi primească aici, în inima României. Acesta este cel mai emoționant moment din întregul summit de astăzi”, a spus Klaus Iohannis, conform Digi24.

Liderii europeni au discutat astăzi despre cum va funcţiona în continuare alianţa lor politică, socială şi economică. De asemenea, este de așteptat să fie adoptată o Declarație istorică la Sibiu, care a fost redactată de președintele Klaus Iohannis, cu ajutorul președintelui Comisiei Europene și al președintelui Consiliului European.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

DOCUMENT ISTORIC: Ce conține Declarația de Sibiu. Cum arată VIITORUL Europei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine