2020-02-26 22:39

UPDATE: IMAGINILE ZILEI. Liviu Dragnea a fost ÎNCARCERAT la Penitenciarul Rahova

 |  16:30
UPDATE: IMAGINILE ZILEI. Liviu Dragnea a fost ÎNCARCERAT la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a plecat să se predea, după ce a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuiește șeful PSD, a ieșit o masină cu geamuri fumurii în care se afla, potrivit televiziunilor de știri, Dragnea.

UPDATE: 

Maşina în care se află Liviu Dragnea, însoţit de doi poliţişti, a ajuns, la ora transmiterii ştirii, la Penitenciarul Rahova. Liderul PSD urmează să fie încarcerat şi să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

Postul România Tv a făcut publice imagini cu Liviu Dragnea în maşina poliţiei, cea de-a doua care a părăsit reşedinţa liderului PSD. În imagini se observă Liviu Dragnea care este pe bancheta din spate şi priveşte în faţa ignorând camerele de filmat şi are buletinul în buzunarul de la piept.Imaginile vin după ce posturile tv au următi timp de 30 de minute o altă maşină, cu geamuri fumurii, folosită ca diversiune pentru a distrage atenţia jurnaliştilor de la momentul în care Dragnea este preluat şi dus la penitenciar.

Mai multe persoane au strigat „La pușcărie!” și oamenii chiar au bătut în geamurile mașinii în care a plecat liderul PSD.

Mașina este urmărită în trafic de echipe ale televiziunilor, iar diverse persoane îl așteaptă pe drum pentru a scanda diverse mesaje. 

Liviu Dragnea merge să se predea la Secția 2 de Poliție, după care va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova pentru o scurtă perioadă de timp, cel puțin 21 de zile de carantină pentru evaluare și analize.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-27

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Ponta reacționează după CONDAMNAREA lui Dragnea: ”Un om orbit de TRUFIE și răutate”

Marian Oprișan: Un moment trist pentru PSD și pentru istoria partidului

Ședință de URGENȚĂ a liderilor PSD. Cine va prelua ȘEFIA partidului

Liviu DRAGNEA ar putea executa pedeapsa la JILAVA, în regim semideschis

Regim de DETENȚIE semideschis pentru Dragnea la Penitenciarul Jilava
Parerea ta...

NEGRO
27 Mai 2019

In sfarsit, Romania isi va relua cursul normal al existentei. Sub comanda acestui scelerat, riscam nu doar falimentul economic si politic, haosul juridic,izgonirea din Europa, dar si dezintegrarea ca stat. Liviu Nicolae Dragnea nu avea limite. Frica lui viscerala de raspundere in fata propriilor fapte, ar fi daunat Tarii pentru multa vreme. Desigur, au ramas colaboratorii lui. El n-ar fi facut nimic de unul singur. Mentionam cateva nume ce au incercat aruncarea Romaniei in haos de chiar de sub cupola Parlamentului Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Serban Nicolae, Codrin Stefanescu. Desigur, nu-i uitam pe sprijinitorii lui: Calin Popescu Taricenu, Tudorel Toader si cel care va trebui sa raspunda inca o data pentru ca a interzis cu nepriceperea lui sau reaua vointa bolsevica votul romanilor din diaspora: Teodor Melescanu. Deocamdata se va prezenta si dumnealui in fata instantelor pentru a raspunde la aceasta simpla intrebare. De ce nu ne-a ingaduit sa ne exprimam votul legal? De ce continua sa ne sfideze cu ramolismentul lui funciar, ingradindu-ne libertatea de a ne alege elitele conducatoare? Cred ca merita macar sa raspunda barbateste in fata justitiei pentru aceste stupiditati neinfranate. Sa vedem acum care sunt caile democratice de schimbare a acestui Guvern de imbecili. Si sa ne luam cursul normal al vietii. Domnul Liviu Nicolae Dragnea e deocamdata la locul lui. Noi sa ne gasim ritmul normal al devenirii individuale si colective, Avem aceasta sansa. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
FREACA MENTA
27 Mai 2019

IN SFIRSIT JUSTITIA A FACUT DREPTATE , DUPA ATITA BALAGANEALA
MACACPEDRAGNEA
28 Mai 2019

JIGODIA NU TREBUIA TRANSPORTAT CU MASINA , TREBUIA SA MEARGA PE JOS ( CU INSOTITOR ) DE ACASA PINA LA RAHOVA . MERITA O ULTIMA BAIE DE MULTIME , NU CREDETI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine