2020-02-18 12:08

IMAGINILE ZILEI: Premierul Dăncilă, la PING PONG cu un șef din Poliție

 |  19:07
IMAGINILE ZILEI: Premierul Dăncilă, la PING PONG cu un șef din Poliție

Imaginile zilei vin de la Isaccea, acolo unde premierul României, Viorica Dăncilă nu s-a dat în lături de la o partidă de ping pong avându-l ca adversar chiar pe șeful Poliției de Frontieră.

Chiar dacă era încălțată cu pantofi cu toc, Dăncilă s-a descurcat mai bine decât șeful Poliției de Frontieră și a câștigat mai multe puncte.

De asemenea, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reușit să îl dovedească pe șeful din Poliție la ping pong.

Partida demonstrativă a avut loc cu ocazia inaugurării noului sediu al Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Isaccea al Gărzii de Coastă.

Vedeți cum s-a desfășurat partida în imaginile de mai jos:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NEGRO
12 Apr 2019

Baba PSD cu tocurile cui jucand tenis de masa! O gaselnita de imagine tipica tzoapelor imbecile agatate prin ierarhii politie de duzina doar ca sa-si serveasca Papusarul. Ce a mai inaugurat PSD de cand toaca PIB-ul Romaniei? Nimic din infrastructura! Cele opt spitale regionale promise s-au evaporat in Gaura Neagra din Cosmos descoperita de oamenii de stiinta. La fel cele 3 miliarde de euro luate de pe pietele internationale de Bunicutul de Discoteca pentru pomeni electorale. Si doamna Dancila cu tocuri cui il pune jos la ping-pong pe seful politiei de frontiera in noul sediu de la Isaccea. In momentul cand PSD-ul este izolat chiar de marea familie socialista europeana. Stie oare Viorica Vasilica ca Guvernul de hoti pe care -chipurile!- il conduce n-a faut nimic pentru tenisul romanesc? Dar tzoapa cu tocuri cui incearca sa se umanizeze prin imagine politica mimand sportul cu paleta! Urata parodie! Vai de capul vostru, pesedeilor! Dar mai ales de-al nostru cu asemenea monstri in conducere! Puah!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine