2020-04-08 13:06

În doar 24 de ore, peste 3.200 de români au revenit în ţară din Italia

 |  16:43
În doar 24 de ore, peste 3.200 de români au revenit în ţară din Italia

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că în ultimele 24 de ore peste 3.210 români au revenit în ţară din Italia, speriaţi cel mai probabil de haosul produs în Peninsulă de epidemia de coronavirus.

“În ultimele 24 de ore, pe intrările în ţară, pe cele 14 cu Ungaria, 7 cu Serbia şi cele 16 aeroporturi au intrat 3.210 cetăţeni din Italia”, a spus Vela.

Ludovic Orban i-a cerut ministrului de Interne ca poliţiştii de frontieră să ceară actele celor care vin din Italia cu maşinile personale pentru a se stabili dacă vin sau nu din zonele unde este focar de coronavirus. 

“Cereţi Poliţiei de Frontieră să ceară mai ales celor care vin cu maşini personale actele din Italia pentru a identifica cu precizie dacă vin din zonele de focar sau nu. Aşa e complicat să îi bagi în izolare pe nişte oameni care vin alte zone. Am înţeles că au fost băgaţi în izolare nişte oamenii care veneau din zone care nu aveau legătură. Aici trebuie să le explicăm că este în interesul lor să prezinte aceste acte ca să putem să luăm cele mai potrivite măsuri”, a spus Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine