2020-07-06 19:32

IN MEMORIAM Ioan NICOLESCU

 |  19:43
IN MEMORIAM Ioan NICOLESCU

Om cu dăruire, echilibru exemplar și de un profesionalism desăvârșit, Ioan Nicolescu a reprezentat expresia devotamentului față de instituția în care a activat, având una din cele mai longevive activități din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Înzestrat cu o inteligență și cu o noblețe sufletească extraordinară, Ioan Nicolescu a ocupat funcția de secretar general al ministerului mai bine de un deceniu. S-a remarcat prin stilul său apropiat de a colabora cu oamenii, mult apreciat de toți cei care l-au cunoscut.       S-a stins o viață, dar amintirea OMULUI Ioan Nicolescu va rămâne întotdeauna în sufletele noastre! ”Căci moarte nu există/Și ce numești tu moarte/E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte” (Mihai Eminescu)       Cei care doresc să-i aduca un ultim omagiu, o pot face la Capela Bisericii Mărțișor, strada Mărțișor nr.63, sector 4. Slujba va avea loc în data de 16 mai, ora 12, la biserica Mărțișor și înhumarea la cimitirul Cărămidarii de Jos, pe șoseaua Berceni, zona Piața Sudului.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-15Parerea ta...

ANONIM
16 Mai 2019

eU NU-L STIU PE TIP, DAR STIU CEVA: NICIUN OM REALMENTE NOBIL NU A FOST LASAT SA FIE INTR-UN LOC DE FRUNTE IN ULTIMII 30 DE ANI DE SYSTEMUL DE JAF AL NATIEIROMANE CE A FOST AVUTE IN TRECUT, CA AZI E DATOARE GENERATIONAL SI INCA VA MAI FI! aSA CA O FI "IMPRUMUTAT" SI ASTA CALITATILE SUS CITATE DE LA UNUL CE JEFUIT DE ELE FU DISTRUS DE BUNA SEAMA, ADICA VOIT PRIN BIROUL REPARTIZARI ... DIN VALOAREA SI DOTAREA ALTORA, DECI MAGIE NEAGRA DE VARF, VARF CU CARE SI CEAUSEASCA SE DOTA DIN CINE aVU PT A DEVENI SOTIA UNUI SEF DE STAT! aSA FAC TIGANOII CEI URATI, NU AM NIMIC CU CEI OK.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz