2020-04-05 07:49

ÎN SFÂRŞIT! După mai multe încercări eşuate, începe REBILITAREA Cazinoului din Constanța!

 |  18:38
ÎN SFÂRŞIT! După mai multe încercări eşuate, începe REBILITAREA Cazinoului din Constanța!

Încep lucrările de restaurare a Cazinoului din Constanța, după patru ani și patru licitații eșuate. Primarul Constanței a anunțat că miercuri va preda clădirea Companiei Naționale de Investiții și constructorului. Lucrările costă 94 de milioane de lei, scrie Mediafax.

Primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău, a anunțat, într-o conferință de presă susținută în monumentul istoric, că miercuri va preda Cazinoul către Compania Națională de Investiții și către constructor.

„E o zi frumoasă, importantă. Pe lângă faptul că ne aflăm la 170 de ani de la nașterea poetului nostru național, e o zi importantă pentru că se întâmplă ceea ce așteptăm de mult timp. Cazinoul nostru va fi în sfârșit reabilitat după cea de-a patra încercare, după un șir de contestări, asumări și neasumări. Este o zi extrem de fericită, îmi văd un vis împlinit. Cazinoul va fi predat astăzi (miercuri-n.r.) Companiei Naționale de Investiții și constructorului. De astăzi începe ordinul de începere a lucrărilor. De azi, are 3 luni pentru realizarea proiectului tehnic. Lucrările sunt în valoare de 94 de milioane de lei, strict ce ține de CNI. Banii există, i-am văzut atât în bugetul trecut, cât și în acest buget", a declarat primarul Constanței.

Reabilitarea Cazinoului din Constanța va fi gata în 30 de luni, a dat asigurări, miercuri, ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan. 

„Avem încredere că împreună vom reuși să redăm românilor această bijuterie. Ne angajăm că vom finaliza această lucrare. Suntem pregătiți să oferim tot sprijinul financiar și logistic. (...) Așa cum m-am angajat, mă încadrez în ceea ce mi-am propus la începutul mandatului și sunt hotărât să duc la bun sfârșit totul. Noi, ministerul, ne ocupăm de restaurarea acestui obiectiv și după acest lucru îl vom reda municipalității. (...) Nu văd niciun impediment momentan în finalizarea acestei investiții. Ne angajăm să finalizăm proiectul în 30 de luni, banii nu sunt o problemă", a declarat ministrul Dezvoltării, potrivit dcnews.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-15Parerea ta...

UN CETATEAN
15 Ian 2020

In sfarsit se face ceva pentru acest monument istoric. Mazare facea spectacole si se credea mare rege, ori sef de trib in loc sa aloce bani pentru Casino. Daca se facea coleta dati 10 lei pentru acest monument ca odata pentru Ateneu se mai adunau bani.
CIORDEALA
15 Ian 2020

Bani dati de Udrea lui Mazare , unde sunt ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine