2020-06-04 06:41

Înapoi la sloganele comuniste. Căutaţi fericirea în munca, spune Botiş. «Aveţi răbdare, munciţi şi o să treacă şi perioada grea»

 |  21:38
Înapoi la sloganele comuniste. Căutaţi fericirea în munca, spune Botiş. «Aveţi răbdare, munciţi şi o să treacă şi perioada grea»

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, laConsiliul de Coordonare Judeţean al PDL, că Executivul "poate trasa liniigenerale, dar cei interesaţi să îşi schimbe viaţa în bine trebuie să fiecetăţenii", pentru că "Guvernul nu oferă fericire", ea trebuindcăutată în muncă, transmite Mediafax

"Dacă o să-l întrebaţi pe ministrulFinanţelor ce sunt în Guvernul României, o să vă spună că sunt fiul risipitor.Astăzi, într-un fel sau altul, are dreptate şi vom avea mult de lucru pentru acorecta ceea ce astăzi se întâmplă în zona socială. E o misiune extrem de grea,prin care trebuie să le explic oamenilor că trebuie să ne valorizăm munca, cătrebuie să credem în oamenii care sunt prezenţi în fiecare dimineaţă, se duc şimuncesc şi dau plus valoare şi trebuie să explic că astăzi economia Românieipoate oferi celor care sunt în nevoie o anumită plată", a declarat Botiş.

El a spus că va face acest lucru permanent, dar că vrea ca lumea săînţeleagă că fundamentul esenţial pentru o societate civilizată este constituitdin munca pe care zi de zi oamenii trebuie să o depună.

"Nu avem, astăzi, altă soluţie. Va trebui să mergem şi să facemperformanţă, să ne educăm permanent ca să înţelegm că, într-o lume globalizată,suntem într-o zonă de competitivitate cu alţii care fac acelaşi lucru, înfiecare zi. Din poziţia de a prelua realităţi de pe televizor, niciodată nu osă putem să ne schimbăm viaţa în bine. Din poziţia în care ne educăm şi avemgrijă de educaţia copiilor noştri în fiecare zi şi suntem conştienţi că trebuiesă ne pregătim în fiecare zi să fim mai buni şi competitivi în raport cuceilalţi, vom putea să ne schimbăm viaţa", a spus Botiş.

El a adăugat că Guvernul nu poate oferi fericire şi că aceasta trebuiecăutată în muncă.

"Guvernul poate trasa linii generale, dar cei interesaţi să îşischimbe viaţa în bine trebuie să fie cetăţenii. Noi venim şi punem matriceapeste România şi spunem că, în această matrice, căutaţi soluţiile cele mai bunepentru a vă crea condiţii tot mai bune de trai. Guvernul nu oferă fericire. Căutaţifericirea în munca dumneavoastră şi mai ales în perspectivele pe care le creaţiacestei ţări. Rămânem şi mâine şi pomâine în această ţară.Nimeni nu o să vină să ne spună că ne dă ceva să stăm acasă şi să nu muncim. Ţara aceasta nu are nevoie nici mâine, nici poimâine decomunism şi socialism. Are nevoie de oameni aşa cum sunt. Aveţi răbdare,munciţi şi o să treacă şi perioada grea", a spus Botiş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine