2020-07-09 14:06

Încă o LOVITURĂ pentru Coldea. Cine îi face plângere penală

 |  21:58
Încă o LOVITURĂ pentru Coldea. Cine îi face plângere penală

Florian Coldea a fost suspendat din funcția de la SRI, iar acum s-a depus și o plângere penală împotriva sa. Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA, anunță că le-a cerut avocaților săi să facă o plângere penală împotriva fostului prim-adjunct al șefului SRI în urma dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță. Voiculescu va cere și degradarea militară a lui Coldea.

”Am cerut avocaților mei să depună plângere penală împotriva lui Florian Coldea prin care să solicite anchetarea rolului pe care acesta l-a avut în execuția celor 12 persoane condamnate în dosarul Telepatia.

În plângerea depusă, voi solicita secției Parchetelor Militare cercetarea penală a fostului șef operativ al SRI cu consecința trimiterii sale în judecată, luând în calcul și degradarea sa militară.”, e mesajul lui Dan Voiculescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

ANONIM
12 Ian 2017

Ce opinii avei despre ini țiativele și luările d e poziție ale "dizideni lor anticomuniști" și mai apoi probabil "antii mperialiști" ,Traian B
ANONIM
12 Ian 2017

Deci, ce opinii avei desp re inițiativele și luă rile de poziii ale "dizi denilor anticomuniti" ș i mai apoi probabil "ant iimperialiști", Traian Băsescu și Dan Voicules cu, inițiatori ai coali
ANONIM
12 Ian 2017

Deci, ce are ma site-ul a sta de nu mai afiseaza co mentariile ?
ANONIM
12 Ian 2017

Remarcai ca soluia imoral ă PD-PNL- PUR, negociat a de Bsescu i Voicuoescu a fost totuși o consecin ă a "Revoluiei Portocal ii" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz