2020-07-06 21:36

Încă o vizită nocturnă pe şantier a ministrului Răzvan Cuc. Ce a constatat acesta la faţa locului?

 |  13:31
Încă o vizită nocturnă pe şantier a ministrului Răzvan Cuc. Ce a constatat acesta la faţa locului?

De această dată, vizate au fost lucrările de la Podul Constanţa, unde ministrul a făcut o vizită neanunţată sâmbătă seara

“Astăzi, la mai bine de o lună de la ultima vizită, am mers să verific stadiul lucrărilor la Podul Constanța.

Ca și data trecută, am constatat că, în ciuda orei târzii, muncitorii își făceau treaba.

Îmi doresc ceea ce toți cei care tranzitează această zonă din București își doresc, lucrările să fie terminate cât mai repede. I-am spus și antreprenorului că dacă cumva va face vreo derogare de la standardele de calitate, siguranță sau termenul de execuție, va răspunde. 

Aceste vizite le voi continua, astfel încât să mă asigur ca toate obiectivele de investiții gestionate de minister prin companiile din subordine, vor fi terminate la timp și în condițiile contractuale.

Nu mai acceptăm niciun fel de amânare. Dacă noi putem să facem plățile la zi tot așa și antreprenorii trebuie să respecte tot ce au licitat” - anunţa ministrul Răzvan Cuc pe pagina sa de facebook, sâmbătă noapte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-25Parerea ta...

ANTIMAFIA
26 Aug 2019

autostrada sibiu pitesti blocata de cnair,autostrada sebes turda loturile 1 si 2 fara muncitori si utilaje nu vor fi gata pana la finalul anului,lotul 3 lugoj deva nu este dat in trafic.brasov campulung muscel blocat.acum cotoranta firea bate campii cu ridicarea masinilor si vignete pentru bucuresti o aberatie a unei minti bolnave pentru ca exista posibilitatea ca bucurestenii si ilfovenii sa fie blocati in toata tara prin emiterea de vignete pt masinile de bucuresti si ilfov .sa ramana in bucurestiul lor imputit si plin de sobolani.vor fi luati cu pietre pe unde vor merge.firea pandele familie de ratati si hoti la drumul mare.au tupeul sa ceara voturi cand au distrus tara.parazitii de bugetari inventeaza taxe.supraaciza la benzina jaf la buzunarele romanilor.inflatia cea mai mare din europa in romania.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz