2020-08-04 20:02

Încă un primar, arestat pentru luare de mită

 |  16:08
Încă un primar, arestat pentru luare de mită

Primarul unui oras din Bacau a fost arestat preventiv, dupa ce a fost prins cand primea 10.000 de lei de la reprezentantii unei firme din Iasi.

Tribunalul Bacau a emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele primarului orasului Darmanesti, Constantin Spiridon, pentru luare de mita in forma continuata, el fiind acuzat ca a primit 10.000 de lei de la reprezentantii unei firme de consultanta din Iasi, suma reprezentand o parte din comisionul pretins dintr-un contract incheiat intre primarie si societatea respectiva.

De asemenea, magistratii au dispus arestarea preventiva a celor doi reprezentanti ai firmei iesene - administratorul societatii Andersen Consulting Group SRL, Marin Costia, si directorul de vanzari Laurentiu Zberianu -, pentru dare de mita.

Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Bacau, primarul Constantin Spiridon a fost prins in flagrant de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), in municipiul Bacau, intr-o masina, in timp ce primea mita 10.000 de lei de la denuntator.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-13Parerea ta...

ĂLA_EU
12 Dec 2015

Anderssen se scrie cu doi de S...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz