2019-10-15 06:51

Încă un scandal la CLEJANI: bătăi cu bâte şi pietre, cinci răniţi şi zeci de poliţişti şi jandarmi în comună

 |  16:10
Încă un scandal la CLEJANI: bătăi cu bâte şi pietre, cinci răniţi şi zeci de poliţişti şi jandarmi în comună

Două clanuri rivale din comuna Clejani, judeţul Giurgiu s-au încăierat din nou, duminică seară, într-un scandal cu bâte, pietre şi sticle.

Deja renumită pentru scandalurile dintre clanurile rivale, comuna Clejani revine în prim-plan cu un nou episod de acest gen. De data aceasta, s-a întâmplat în prima zi de Paşte, duminică seară, iar în primă instanţă, poliţiştii informau că au fost rănite cinci persoane. `Forţele de ordine au intervenit şi au restabilit climatul de ordine şi linişte publică, stabilind că în conflict au fost implicaţi membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercaţiei s-au folosit obiecte contondente, pietre şi sticle, fiind rănite 5 persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul Bucureşti, iar 4 au refuzat internarea” – anunţau reprezentanţii Poliţiei Giurgiu duminică seara.

În plus, mai multe persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, poliţiştii efectuând cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Şi pentru că nu este pentru prima oară când la Clejani se înregistrează astfel de evenimente violente, la faţa locului s-a instituit un dispozitiv suplimentar de menţinere a ordinii publice, format din 20 poliţişti şi 15 jandarmi, care a acţionat în noaptea de duminică spre luni pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în localitate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, declara, luni dimineaţă:

„Totul a plecat duminică seara de la o altercaţie la domiciliul unei familii din Clejani, una dintre persoane şi-a anunţat familia, iar la domiciliul unde a avut loc altercaţia s-au prezentat mai multe persoane şi, ajunse în faţa locuinţei agresorilor, s-a aruncat cu pietre, sticle, s-au rupt uluci din gard.

În scandal au fost implicate aproximativ 20 de persoane - şi bărbaţi şi femei şi copii. Audierile au început încă de aseară şi se desfăşoară la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale în prezenţa medicilor legişti, poliţişti de investigaţii criminale, iar în urma declaraţiilor unor martori, dar şi din analiza unor filmări de la eveniment pentru şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani există propunerea de reţinere pentru infracţiuni ca încăierare, lovire, violare de domiciliu, tulburarea ordinii publice. Pentru aplanarea conflictului şi conducerea la audieri a fost necesară intervenţia trupelor speciale de la IJJ Giurgiu”.

Comisarul şef mai spune că se ia în calcul şi instituirea unei zone de siguranţă publică care va fi menţinută până la aplanarea situaţiei de conflict dintre persoanele implicate.

În urmă cu un an, tot de Paşte, şi tot din cauza unui scandal ca cel de duminică, la Clejani era instituită zonă de siguranţă publică, care a fost menţinută timp de câteva luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-29Parerea ta...

ANONIM
29 Apr 2019

JUDETELE DIN SUD AU O DOZA MARE DE SALBATICIE, cruzime, etc. (lisa de cultra si civilizatie)...........
COADA DRACULUI
30 Apr 2019

DE CEARTA VOTANTI PSD , INTRE EI . PE AJUTOARE SOCIALE . IAR EI MERG IN STRAINATATE LA FURAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray