2020-02-28 17:57

Încă un tren de marfă al lui Gruia Stoica a deraiat, marți, în județul Caraș-Severin

 |  14:29
Încă un tren de marfă al lui Gruia Stoica a deraiat, marți, în județul Caraș-Severin

Marți dimineața, un vagon al unui tren de marfă aparținând firmei controlate de către controversatul afacerist gălățean Gruia Stoica - Grup Feroviar Român (GFR), în care se aflau substanțe periculoase, a deraiat în județul Caraș-Severin, mai exact în apropierea gării Topleț.

Trenul era încărcat cu gaz de sondă, hidrocarburi și gaze lichefiate. Pompierii militari au venit la fața locului, iar traficul feroviar a fost închis în urma incidentului. Potrivit IPJ Caraș-Severin, deraierea a avut loc la ora 05:10.

Vagonul deraiat nu este răsturnat, doar sărit de pe șine. În urma incidentului nu s-au produs fisuri sau spărturi, nefiind pericol de explozie. „Pentru menținerea continuității traficului feroviar se asigură transbordare cu mijloace auto pe relația Valea Cernei – Băile Herculane. Până la această oră, s-a asigurat transbordare auto pentru trenul IR 1695, care circulă în relația București Nord – Timișoara. Această măsură se va menține pană la finalizarea operațiunilor desfăsurate la fața locului”, a anunțat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR. Trebuie precizat că, pe 12 august 2018, un alt tren de marfă al GFR, care transporta biodiesel pe ruta Slobozia Veche-Curtici, a deraiat după ce a intrat pe firul de circulație al viaductului Cârcea, linie care era închisă pentru efectuarea unor lucrări de reparații.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

MR.DEAN
06 Feb 2019

Hai măi Gruia ca ti s- o înfunda și ție.Cum ai dat șpagă la toti nenorociții de directori de la CFR Marfă,precum Neculai,Ene,Zaharia,Micu, Gratian cu care acum îți faci treaba și ștergi cu ei pantofii, cum ai falimentat CFR Marfă ca sa te imbogatesti tu cu toti nenorocirii astia,la fel te blesteama toti cei care au rămas fără servici,și familii fără unul din părinți.Asa se- ti ajute Dzeu.Praful sa se aleaga de tine.Amin
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine