2020-04-07 12:59

Incendiu devastator la Iași. Un bărbat a murit carbonizat

 |  20:12
Incendiu devastator la Iași. Un bărbat a murit carbonizat

Etajul al patrulea al unui bloc din Iași a fost cuprins de flăcări, iar un bărbat surprins de foc în interiorul blocului a fost găsit carbonizat.

Incendiul a izbucnit în ceea ce localnicii numesc ”blocul-fantomă”, fiind localizat la etajul al patrulea al imobilului, de unde flăcările au cuprins și acoperișul. Până la sosirea pompierilor blocul a fost evacuat însă, ulterior, în apartamentul în care ar fi izbucnit incendiul a fost găsit un bărbat carbonizat.

Potrivit presei locale, la faţa locului au intervenit pompierii, cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă, o autospecială transport victime multiple.

Un bărbat a fost surprins în incendiu, în dreptul unui geam. Aceasta a strigat după ajutor, însă flăcările s-au propagat cu rapiditate şi nu a mai reuşit să scape.

Potrivit pompierilor, incendiul a pornit de la un foc improvizat pentru a se încălzi, iar bărbatu care a murit era cunoscut în zonă ca fiind hoţ de buzunare.

„Am fost chemaţi la un incendiu în desfăşurare la un bloc aşa zis fantoma de la noi din oraş. Aici s-a găsit o singură victimă care a fost scoasă de colegii noştri pompieri. Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. Acesta a fost găsit carbonizat. În rest nu mai există alte victime. Incendiul a fost finalizat.”, a declarat Luminiţa Bodrun, medic SAJ Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine