2020-08-04 14:46

UPDATE Incendiu în aer la motorul unui avion TAROM

 |  16:45
UPDATE Incendiu în aer la motorul unui avion TAROM

Chiar după decolare, motorul unei curse TAROM Budapesta-București a luat foc. Aeronava a făcut cale întoarsă și a aterizat de urgență la Budapesta.

UPDATE ORA 18.00:

Potrivit Tarom, aeronava s-a întors pe aeroportul din Budapesta din cauza unei semnalizări necorespuzătoare la unul dintre motoare. 

"Compania Tarom confirmă faptul că aeronava RO 236, care a decolat de la Budapesta la ora 13.12 UTC cu destinaţia Bucureşti,  s-a întors la aeroportul Budapesta după 5 minute de zbor datorită unei semnalizări necorespunzătoare la motorul numărul 2", se precizează într-un comunicat al Tarom, remis News.ro.   "Echipajul a acţionat conform procedurilor standard în această situaţie şi a aterizat, în deplină siguranţă, pe aeroportul din Budapesta. Pasagerii au fost debarcaţi, în siguranţă, şi sunt asistaţi de către reprezentanţii companiei Tarom", se mai spune în documentul menţionat.  

Șeful Consiliului Județean Harghita, Borbely Csaba, care se afla la bordul avionului a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că cei aproximativ 30 de pasageri se află în siguranță, ei au fost imediat liniștiți de pilot și însoțitoarea de bord și nu au fost probleme nici la aterizare.

Călătorii care trebuia să ajungă la București din capitala Ungariei au fost deja reprogramați pentru un alt zbor, miercuri seara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-16Parerea ta...

JAF LA TRANSPORTURI ?
16 Mar 2016

"Un aranjament de tip mafiot la CFR Calatori regizat de catre directorul general, controversatul Iosif Szentes care, sfidand conducerea Ministerului Transporturilor si pe ceferisti, l-a numit pe functia de director comercial al companiei pe Marcel Litra, condamnat definitiv pentru luare de mita. Tandemul Szentes-Litra a inceput sa taie si sa spanzure la CFR Calatorii. Mai mult, Szentes l-a pus pe Litra sa se ocupe de reorganizarea companiei, adica sa dea afara ori sa mute pe cine vor muschii celor doi. De fapt, in randul ceferistilor circula o gluma relevanta, si anume ca nu e bine sa dai mana cu Litra ca ramai fara ceas. Dar Szentes a dat mana cu Litra si au regizat un tun financiar de proportii care va devaliza visteria companiei. Astfel, cei doi au hotarat sa-i doteze pe conducatorii de tren, adica mai pe scurt, pe nasi, cu cate o tableta si o geanta noua. Toate bune si frumoase la prima vedere, numai o tableta achizitionata de tandemul Litra-Szentes costa, nici mai mult, nici mai putin, de 1.600 de euro, iar o geanta pentru nas, doar vreo 300 de euro. Practic, daca tinem cont ca o asemenea tableta costa en detail circa 200 de euro, iar o geanta maxim 30 de euro, se poate estima dimensiunea jafului pe care cei doi l-au regizat. Astfel, daca luam in calcul faptul ca la CFR Calatori sunt vreo 3.000 de nasi, cuplul Szentes- Litra va scoate din caseria companiei de stat vreo 5.700. 000 de euro, din care 4.800.000 de euro pentru tablete si restul de 900.000 de euro pentru genti. Bani nu gluma, in conditiile in care ieri CFR Calatori n-a avut bani de salarii pentru angajatii din centrala, dandu-se doar salariile celor de la subunitati. Mai mult, tandemul Szentes-Litra a lasat de inteles celor apropiati din jurul sau ca dupa tunul cu tabletele si gentile se vor retrage. Pai normal sa se retraga, dupa ce isi umfla buzunarele, insa, n-ar fi exlus sa mearga si catre beciul domnesc, ca tot e la moda aceasta destinatie! Dar poate pana atunc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz