2019-07-24 09:50

INCENDIU la locomotiva unui tren cu 300 de CĂLĂTORI

 |  20:37
INCENDIU la locomotiva unui tren cu 300 de CĂLĂTORI

Situație de urgență pe calea ferată în județul Vrancea. Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins locomotiva unui tren cu 300 de persoane. Deocamdată, nu s-a impus evacuarea călătorilor.

Este vorba despre trenul InteRegio 1657 Bucureşti - Bacău în care se află aproximativ 300 de persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, trenul se află la circa un kilometrui de Gara Sihlea, în judeţul Vrancea, însă pentru lichidarea incendiului au fost mobilizaţi pompierii de la Buzău, aflaţi la mai mică distanţă decât cei din Vrancea, transmite News.ro.

Conform lui Creţu, mecanicul locomotivei ar fi anunţat că a observat fum ieşind de la compartimentul motor al unei locomotive care tracta alte trei vagoane.

Din primele date, nu ar exista posibilitatea de propagare a incendiului şi nu s-a impus până acum evacuarea călătorilor.

Reprezentanţii ISU au precizat că pompierii nu intervin deocamdată, aşteptând ca la fata locului sa ajungă angajaţi ai CFR pentru a deconecta locomotiva de la reţeaua de înaltă tensiune. Ei mai spun că în continuare iese fum din compartimentul motor al locomotivei, dar pasagerii nu au coborât.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray