2020-02-21 21:14

Incendiu la Penitenciarul Rahova

 |  14:03
Incendiu la Penitenciarul Rahova

Un deţinut din Penitenciarul Rahova şi-a incendiat celula noaptea trecută. În urma incidentului 11 gardieni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au intoxicat cu fum.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a declarat că deţinutul era cazat singur  şi a incendiat cazarmamentul din celula. Angajaţii au intervenit cu stingătoare şi furtunuri de apă. Situaţia a încetat în două ore.

67 de deţinuţi au fot evacuaţi în alte spaţii ale penitenciarului. Deţinutul care a incendiat celula a fost internat, iar  11 cadre au avut nevoie de îngrijiri şi au fost intoxicate. Deţinutul este încă internat, dar este în afara oricărui pericol. Deţinutul, care este condamnat  pentru tâlhărie şi are o pedeapsă de doi ani de închisoare, era încă internat, luni dimineaţă, dar este în afara oricărui pericol. El se afla în tranzit la Penitenciarul Rahova, urmând să plece în altă unitate.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, a declarat că regulamentul îi permitea deţinutului să deţină brichetă pentru că era fumător.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine