2020-04-05 07:51

UPDATE. INCENDIU la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Liviu DRAGNEA

 |  12:48
UPDATE. INCENDIU la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Liviu DRAGNEA

Un incendiu a izbucnit în zona spitalului de la Penitenciarul Rahova. Trei gardieni au fost afectaţi de degajările mari de fum şi vor ajunge la spital, informează Digi 24. Nu se cunoaşte încă dacă incendiul a fost pus voit sau a fost doar un accident.

UPDATE 13.13. Patru gardieni și un deținut au fost transportați la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuși la fum. Potrivit unor surse din ANP, citate de Hotnews.ro, focul a izbucnit într-o secție dedicată consumatorilor de droguri, iar câțiva deținuți ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă.

Reprezentanții ANP anunță că secţia penitenciarului-spital a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident. „Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol”, informează ANP.

Însă, conform unor surse citate de Realitatea PLUS, câțiva deținuți ar fi dat foc la mai multe bunuri din salon. Angajații penitenciarului au cerut imediat ajutorul ISU.

Până la această oră nu a fost raportată nici o victimă.

O anchetă ulterioară va stabili în e circumstanțe s-a produs incidentul și ce i-a determinat pe deținuți să recurgă la un astfel de gest.

La Penitenciarul Rahova este încarcerat și fostul lider PSD Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-09Parerea ta...

VEșTILE PROASTE VIN îN MINUT
09 Noi 2019

Da, prieteni, diavolul este cu adevărat după după gratii. Cu siguranță flăcările iadului ii vor liniști.
HAZNA
09 Noi 2019

Sa facut un abuz . Muritorii de rind peotesteaza
LAURA NEDA
20 Noi 2019

Știți cumva unde găsesc numele victimelor ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine