2019-08-23 08:29

INCENDIU la POLIŢIE

 |  09:13
INCENDIU la POLIŢIE

Pompierii din Detaşamentului Vaslui au intervenit, luni dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu produs la Postul de POLIŢIE din localitatea Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos. Din primele cercetări se pare că un scurtcircuit electric ar fi fost cauza INCENDIULUI.

Din fericire, pompierii au reuşit să lichideze incendiulinainte ca acesta sa se propage si in interiorul cladirii. Au ars circa 60 m.p. si s-au degradat 140 m.p. din acoperisul pe structura din lemn si invelitoare din tabla, scrie Agerpres.

"La fata locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si comanda cu 15 subofiteri si 2 ofiteri, care au actionat sub comanda inspectorului sef. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta cu flacara deschisa la acoperisul postului de politie. Misiunea pompierilor s-a dovedit a fi destul de dificila avand in vedere vantul extrem de puternic si temperatura geroasa, precum si vizibilitatea redusa cauzata de fumul dens", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, Petru Iftene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray