2020-07-07 15:13

Incendiu puternic într-un hipermarket din Timişoara. 400 de persoane, evacuate, dintre care una transportată la spital

 |  07:00
Incendiu puternic într-un hipermarket din Timişoara. 400 de persoane, evacuate, dintre care una transportată la spital

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, într-un hipermarket din Timişoara, aproximativ 400 de persoane fiind evacuate. Una dintre acestea a fost transportată la spital în urma intoxicării cu fum.

Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat”, subofiţerul Marian Rusu, a precizat, că incendiul a izbucnit la bucătăria hipermarketului Auchan Timişoara Sud, situat la ieşirea din Timişoara spre Vama Moraviţa.

”În momentul izbucnirii incendiului au fost aproximativ 400 de oameni în magazin. Când au ajuns echipajele noastre aproximativ 150 de persoane erau autoevacuate, în faţa magazinului. Echipajele de pompieri au evacuat şi în jur de 20 de angajaţi. În urma incendiului o persoană a fost intoxicată cu fum, i s-a administrat oxigen în ambulanţa sosită la faţa locului, apoi a fost transportată la spital. Incendiul a izbucnit de la o fripteoză din bucătărie”, a declarat Rusu.

Marian Rusu a mai spus că pompierii au acţionat la faţa locului cu două autospeciale pentru stingerea incendiului care a fost lichidat în scurt timp.

De asemenea, pompierii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii incendiului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz