2020-08-03 15:40

UPDATE: INCENDIU puternic la două hale din comuna Bragadiru

 |  19:12
UPDATE: INCENDIU puternic la două hale din comuna Bragadiru

Pompierii intervin, joi, la un incendiu de proporţii care a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură. Focul se manifestă pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi şi există pericol de extindere. În interior sunt recipiente uşor inflamabile şi explozibile.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat, pentru AGERPRES, că la fabrica ATIFCO din localitatea Bragadiru, unde a izbucnit joi un puternic incendiu la două hale, există riscul unei explozii ţinând cont de faptul că focul s-a extins la silozuri, iar acestea sunt încărcate cu cereale.

"Nu ştiu ce conţineau acele hale, însă în interior sunt solvenţi - diluanţi. Există riscul unei explozii ţinând cont că sunt silozuri, sunt încărcate cu cereale. Da, se poate crea un amestec exploziv", a menţionat el.

Potrivit lui Daniel Vasile, traficul în zonă a fost blocat complet pentru a asigura intervenţia celor 20 de autospeciale ale pompierilor.

"Este un incendiu produs la două hale la fabrica ATIFCO, din localitatea Bragadiru, chiar la Şoseaua de Centură. Incendiul a cuprins o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, s-a extins şi la silozul fabricii. La incendiu au intervenit 20 de autospeciale ale pompierilor, nu sunt persoane rănite, traficul a fost blocat complet", a precizat purtătorul de cuvânt.

ISU Bucureşti-Ilfov intervine, joi, cu 20 de autospeciale de stingere, la un incendiu de proporii care a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură.

”Suprafata afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilităţi de propagare. Este o ardere puternică, cu degajare de fum. Obiectul de activitate activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Din primele informaţii nu sunt persoane rănite. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz