2020-04-07 13:39

INCENDIU puternic la locomotiva unui tren. Sute de călători au fost EVACUAȚI

 |  21:15
INCENDIU puternic la locomotiva unui tren. Sute de călători au fost EVACUAȚI

Un incendiu violent a cuprins o locomotivă în gara din localitatea prahoveană Buda, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova. Primele informații arată că este vorba despre trenul care circula pe ruta Brașov - București, iar 200 de călători au fost evacuați, fără a exista victime. ISU a anunțat că incendiul a fost stins și nimeni nu a fost rănit.

Potrivit ISU Prahova, incendiul a cuprins locomotiva unui tren cu trei vagoane care circula pe ruta Brașov-București. 

"La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul compresor. Preventiv, au fost evacuați aproximativ 200 de călători, care sunt în afara oricărui pericol”, a transmis ISU Prahova, scrie Mediafax. 

Trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au fost trimise la locul intervenției. Primele informații arată că nu sunt victime.

UPDATE 

"Călătorii au fost transbordaţi în alte două trenuri care au plecat la destinaţie", precizează ISU Prahova.

Pompierii au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu azot, iar la faţa locului a venit şi un echipaj SMURD


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

MAREA PRIVATIZARE ?
09 Aug 2019

Marea privatizare pe vechituri a CFR-lui ? Intelectualitatea româneasca sa făcut frate cu hotul, prostul și țiganul. Cu asemenea trenuri este normal sa pui în pericol siguranța călătorului NU mai vorbim despre poluare fonica despre etc.Trenuri la un preț de un EURO din parcul de vechituri de locomotive din Germania, Franța, Austria de fapt ( Mândrie și Rușine) Toate aceste garniturile de tren ar trebui scoase din uz . Ca o curiozitate, în țară toate centrele de colectare a feroaselor și neferoaselor cumpără un kilogram de fier vechi la prețul de 0,70 bani/kg fier, 1200 ron/kg de argint, 3,5 ron/kg de oțel, 4 ron/kg de aluminiu, 11 ron/kg alamă și bronz și 19 ron/kg de cupru. Poate asta este afacerea PRIVATA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine