2019-12-06 02:15

Incendiu puternic la o hală de producție din Arad

 |  19:13
Incendiu puternic la o hală de producție din Arad

Un incendiu a izbucnit la o hală de producție din Arad, iar în urma acestuia cinci sute de metri pătrați de acopriș s-au prăbușit și un muncitor s-a intoxicat cu fum, anunță Reporterntv.ro.

Incendiul a izbucnit la instalația de încălzire cu gaz a unei hale de producție de pe strada Turdei din municipiul Arad, muncitorii care lucrau acolo sunând la 112.

Muncitorii au ieșit repede din hală, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

"S-a deplasat în primă fază un echipaj de intervenție cu cinci subofițeri cu o autospecială de capacitate mică, deoarece muncitorii au anunțat că arde o aerotermă din hală. În momentul sosirii echipajului, acesta a constatat că incendiul se manifestă violent și generalizat asupra materialelor prezente în hală, aeroterma fiind alimentată cu gaz. S-a solicitat sprijinul a încă două autospeciale: o autospecială de capacitate medie și o autospecială de capacitate mărită. Au mai venit pentru a interveni încă doi ofițeri și zece subofițeri. În momentul în care au ajuns cele trei autospeciale, s-a luat, în primă fază, măsura protecției halelor lipite și învecinate pentru a nu fi cuprinse de incendiu și s-a trecut la stingerea acestuia. Aproximativ 150 de metri pătrați de piese auto, hala fiind un depozit de piese auto, filtre și alte componente de mașini au ars în totalitate. De asemenea, acoperișul halei, o hală de circa 1000 de metri pătrați, jumătate din acoperișul halei s-a prăbușit", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan George Pleșca.

Un muncitor a suferit intoxicație cu fum.

"Pe timpul operațiunilor de intervenție, a fost găsită și o persoană intoxicată cu fum. S-a făcut evacuarea acesteia și s-a cerut sprijinul Serviciului Județean de Ambulanță Arad pentru a i se acorda primul ajutor", a adăugat căpitan George Pleșca.

Fumul dens a fost văzut de la marginea municipiului Arad.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray