2020-02-21 20:51

UPDATE. Incendiu puternic la o hală din nordul Capitalei. Sute de oameni au fost EVACUAŢI. Mesaj RO ALERT pentru populaţie

 |  13:31
UPDATE. Incendiu puternic la o hală din nordul Capitalei. Sute de oameni au fost EVACUAŢI. Mesaj RO ALERT pentru populaţie

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Suprafața afectată este de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Conform primelor informaţii, nu sunt înregistrate victime.

UPDATE 15.21. Bogdan Toma, reprezentantul ISU, a precizat pentru Mediafax că incendiul din nordul Capitalei este localizat, adică nu există pericolul ca flăcările să ajungă la clădirile din apropiere, însă echipajele intervin în continuare pentru a-l lichida, chiar dacă acţiunea este una dificilă.

UPDATE 13.59. La incendiu au fost trimise 27 de maşini de stingere, patru autoscări de intervenţie la înălţime, patru descarcerări şi două ambulanţe SMURD, suprafaţa afectată de flăcări fiind de aproximativ 10.000 metri pătraţi, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. 

În zonă au fost trimise 16 autospeciale, care în acest moment intervin pentru a limita propagarea incendiului. De asemenea, la faţa locului sunt echipaje SMURD, ambulanţe şi echipaje de descarcerare. În zonă sunt atât depozite, cât şi clădiri de birouri, mai multe societăţi comerciale. Sute de oameni au fost evacuați din clădirile din zonă. Locuitorii din zona care se aflau acasă, dar si de la distante mai mari de indendiu, şi-au inchis toate geamurile locuinţelor.

Sistemul RO ALERT a fost trimis următorul mesaj, la ora 13:21: "Incendiu la o hala industriala din strada Biharia, sector 1, cu degajari masive de fum. Ocoliti zona, eliberati caile de acces in zona pentru a facilita accesul fortelor de interventie. Daca sunteti in apropiere, evacuati zona. Luati masuri de adapostire si autoprotectie. Accesati canalele media si aplicatiile din mediul online ale DSU si IGSU pentru mai multe actualizari si informatii despre eveniment"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine