2019-10-15 14:15

Incendiu puternic la o pensiune din Gura Humorului. Turiştii şi angajaţii au ieşit singuri din clădire

 |  09:56
Incendiu puternic la o pensiune din Gura Humorului. Turiştii şi angajaţii au ieşit singuri din clădire

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineaţă, la o pensiune din oraşul Gura Humorului, fiind afectată astereala acoperişului pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. Turiştii cazaţi şi cei doi angajaţi aflaţi în pensiune au ieşit singuri din clădire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, incendiul a izbucnit, luni dimineaţă, la camera centralei, iar focul a afectat şi astereala acoperişului pensiunii, unde a ars cu focare ascunse, fiind nevoie de decopertare, transmite Mediafax.

Alin Găleată a mai spus că focul a afectat corpul B al pensiunii în care se aflau cazaţi şapte turişti care, alături de cei doi angajaţi ai pensiunii, au ieşit singuri din pensiune.

"Nu au fost în pericol”, a completat Alin Găleată.

Reprezentantul ISU Suceava a mai spus că pompierii militari au acţionat aproximativ două ore şi jumătate pentru lichidarea incendiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tare-n gură, moale-n fapte Ageră la replici, Firea nu suportă să fie criticată nici când face totul anapoda. După 80 de zile de administraţie, ea pierde din imagine din cauza infatuării. Are replici pe care le recită când este întrebată. Veşnic aceleaşi, pe orice temă şi mereu neconvingătoare. Din câte promisiuni a făcut, nu a realizat nimic
20 Sep 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray