2020-02-19 12:56

INCENDIU puternic la rampa de deşeuri de la Pata Rât

 |  13:08
INCENDIU puternic la rampa de deşeuri de la Pata Rât

Un incendiu a izbucnit în cursul nopţii de miercuri spre joi la rampa de deşeuri de la Pata Rât, pe o suprafaţă de 3.500 metri pătraţi, nefiind înregistrate victime, a informat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că pompierii acţionează pentru stingerea multiplelor focare.

"Deocamdată incendiul e în desfăşurare. Am fost anunţaţi astă noapte, pe la ora 1,00, despre producerea incendiului, au fost dislocate acolo patru autospeciale, pe parcursul nopţii. Flăcările nu se mai manifestă acum aşa de tare, însă ard mocnit. Au fost şi trei autoexcavatoare şi şase autocisterne de la RADP. Sunt multiple focare, pe o suprafaţă de aproximativ 3.500 mp. Deocamdată nu avem informaţii privind persoane rănite", a spus Andrei Biriş, potrivit Agerpres.

În luna octombrie, alte două incendii au izbucnit la Pata Rât, în două zile consecutive, iar în aprilie 2018 a fost un alt incendiu în zonă.

În octombrie, opt familii au fost evacuate de pompieri după ce unul dintre incendii le-a cuprins locuinţele de tip baracă aflate pe strada Cantonului, de la marginea municipiului Cluj-Napoca.

Strada Cantonului se află în zona rampei de gunoi de la Pata Rât, la marginea oraşului, unde locuiesc sute de persoane în locuinţe improvizate.

Problemele rampei de deşeuri de la Pata Rât constituie şi subiectul unor dispute între autorităţile locale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine