2020-08-13 06:11

Incendiu puternic la spitalul din Segarcea. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale

 |  07:27
Incendiu puternic la spitalul din Segarcea. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la o clădire a spitalului din Segarcea. Pompierii au intervenit de urgenţă cu şase autospeciale, fără a exista persoane rănite. Intervenţia acestora a durat mai bine de două ore.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 17.00, la acoperişul unei anexe a Spitalului Segarcea unde erau depozitate fişele pacienţilor depistaţi cu virusul HIV, precum şi multă aparatură medicală. Pacienţii se aflau într-un alt corp de clădire.

Reprezentanţii spitalului au precizat că focul a fost observat de paznic, iar imediat s-a intervenit pentru evacuarea aparaturii medicale.

"Noi am scos toate documentele din toate birourile, aparatură şi calculatoare. Din fericire, focul nu s-a extins la arhivă, au ars doar acoperişul şi birourile. Arhiva nu are nimic. Paznicul a observat focul şi s-au anunţat pompierii, iar medicul de gardă a organizat evacuarea calculatoarelor", a declarat managerul Spitalului Segarcea, Doru Gofiţă.

Flăcările au cuprins acoperişul spitalului pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi. Pompierii din localitate au intervenit iniţial cu două autospeciale, în sprijinul acestora fiind trimise ulterior alte patru autospeciale de la Inspectoratul petnru Situaţii de Urgenţă Dolj, precum şi un utilaj ale primăriei.

"S-a intervenit cu şase autospeciale de apă şi stingere, două de la Segarcea, patru de la Craiova, utilaje de la primărie, o instalaţie de ridicat şi o autoscară de la Craiova. Autoscara funcţiona, dar din cauza temperaturilor scăzute instalaţia hidraulică a îngheţat", a precizat şeful ISU Dolj, Contantin Florea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz