2020-07-07 08:26

UPDATE. Incendiu violent la Afumați: arde un centru comercial. O femeie însărcinată se află printre cei răniţi

 |  13:27
UPDATE. Incendiu violent la Afumați: arde un centru comercial. O femeie însărcinată se află printre cei răniţi

Un centru comercial din Afumați este în flăcări, iar potrivit primelor informații, există riscul propagării rapide.

UPDATE 14.54. Trei persoane au fost rănite în incendiul produs, luni, la un centrul comercial din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, fiind transportate la spitale din Bucureşti. Pompierii nu pot intra în interiorul depozitului, existând riscul prăbuşirii, dar se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare. Este vorba despre un bărbat cu plagă prin taiere la mâna stânga, transportat la Spitalul Floreasca. Bărbatul a încercat să spargă o fereastră. În plus, o femeie însărcinată şi un bărbat, ambii cu expunere la fum, au fost transportaţi la Spitalul Pantelimon.

UPDATE: Potrivit pompierilor de la ISU București-Ilfov, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3000 mp.

Acționează 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două autospeciale pentru descarcerare și trei ambulanțe SMURD. 

Până în acest moment, au fost asistate medical patru persoane, care prezentau atac de panică. 

Circulația se desfășoară cu dificultate, din cauza fumului, iar pompierii recomandă populației să se îndepărteze din zona incendiului și să închidă ferestrele pentru ca fumul să nu pătrundă în locuințe! 

La fața locului au fost trimise 20 autospeciale de pompieri și cel puțin o persoană a fost intoxicată cu fum.

"Ca la orice incendiu, orice fum este toxic. Locuitorii din zonă trebuie să închidă geamurile și să nu se expună", a declarat, într-o intervenție la Realitatea TV, Raed Arafat, șeful DSU.

"Se va utiliza sistemul RO-ALERT pentru avertizarea populației. Este vorba despre o ardere generalizată, cu degajări foarte mari de fum spre zona șoselei de Centură a Capitalei. Ard lacuri, vopseluri și mase plastice din depozit. Se încearcă stingerea din exterior. Din interiorul depozitului se aud explozii succesive", a declarat, la Realitatea TV, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București. 

foto: agerpres.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz