2020-02-28 20:41

INCENDIUL din pădurea Măgura s-a EXTINS. Efectivele de POMPIERI sibieni au fost suplimentate

 |  16:27
INCENDIUL din pădurea Măgura s-a EXTINS. Efectivele de POMPIERI sibieni au fost suplimentate

Au fost suplimentate forţele de intervenţie pentru stingerea incendiului izbucnit luni dimineaţă în pădurea Măgura, din apropierea oraşului sibian Cisnădie. Decizia a fost luată după ce focarele existente s-au reaprins și s-au extins din cauza vântului, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Potrivit sursei citate, în zonă se intervine cu dificultate din cauza configuraţiei terenului şi accesului greu la sursele de alimentare cu apă.

"Din cauza condiţiilor de vânt, focarele existente s-au reaprins (...) Se intervine cu dificultate datorită zonei abrupte şi accesului greu cu materiale de stingere. Efectivele s-au suplimentat astfel: peste 35 de pompieri militari, aproximativ 80 de reprezentaţi ai Ocolului Silvic 'Valea Sadului' Cisnădie, SVSU Cisnădie şi SVSU Sadu. Se acţionează pe o suprafaţă de aproximativ 4 hectare. Se intervine cu vermorele, labe de gâscă, drujbe, autovehicule off-road pentru transportul materialelor. ISU Sibiu asigură cetăţenii care locuiesc în zona localităţilor Cisnădie şi Sadu că se depun toate eforturile în scopul limitării efectelor produse de incendiu", au informat reprezentanţii instituţiei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine