2019-08-18 07:53

Încep dezbaterile publice privind ABUZUL ÎN SERVICIU

 |  19:53
Încep dezbaterile publice privind ABUZUL ÎN SERVICIU

Ministerul Justiţiei a anunţat, joi, programul de desfăşurare a dezbaterii publice privind modificarea şi completarea dispoziţiilor din Codul penal referitoare la abuzul în serviciu în acord cu deciziile Curţii Constituţionale a României.

Ministerul Justiţiei anunţă organizarea a două dezbateri publice privind modificarea dispoziţiilor din Codul penal referitoare la abuzul în servicu în acord cu deciziile CCR, astfel: În data de 28 iunie, ora 10,00, cu reprezentanţii societăţii civile şi ai mediului de afaceri;  

În data de 3 iulie, ora 10,00, cu reprezentanţii instituţiilor din cadrul sistemului judiciar, asociaţiilor profesionale ale magistraţilor, mediului academic şi profesiilor juridice liberale. Potrivit unui comunicat de presă al ministerului, cele două dezbateri vor avea loc la sediul Ministerului Justiţiei, Sala de consiliu, în limita capacităţii sălii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-22Parerea ta...

MAFIS
22 Iun 2017

Impuscati-va tu si judecatorii mafiei de la ccr.bai dementilor furtul e furt .judecatorii ccr sunt platiti de mafie.
ANONNIMUS
23 Iun 2017

Abuzul in serviciu este tot abuz chiar daca este de 5 lei sau de 1 milion de lei. Este vorba de mentalitate si de comportament fata de banii publici si de cei privati. De aceea mediul de afacerii colcaie de coruptie de la cea mica la cea mare. Asanarea abuzului in serviciu este scopul unei economii sanatoase si durabile. Dar cine sa o faca, PSD-UL? Aci coruptii se simt ca in Rai !
NELU STIUCA
24 Iun 2017

DACA SE IMPUN EXIGENTE MAXIME DRACONICE LA FIXAREA CRITERIILOR DE COMPETENTA , INTEGRITATE SI SI MORALITATE PRECUM SI LA OCUPAREA ORICAREI FUNCTII PUBLICE (platita din bani publici) ATUNCI ABUZUL IN SERVICIU NICI NU MAI ARE VREO IMPORTANTA. PRAGUL LA ABUZUL IN SERVICIU IL VOR BORFASII, TICALOSII, HOTII, BANDITII, INCOMPETENTII, SEMIDOCTII, IMPOSTORII, CIOCIOLINELE, PILOSII, ETC CARE OCUPA FUNCTII PUBLICE FARA A IN STARE SA DOVEDEASCA VREO PROFESIE. MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989 VOR SA FURE DE AICI INAINTE CU MASURA SI MULT MAI DES. POPORUL ROMAN DOVEDESTE PE ZI CE TRECE CA ISTORIA SA DE SUTE SI MII DE ANI ESTE PONEGRITA SI TERFELITA CHIAR DE EL INSUSI DEOARECE LA NIVEL COLECTIV ARE COMPORTAMENTUL ORICAREI FIARE SALBATICE DEVORATOARE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray