2020-07-04 16:04

Începe JUDECATA. Decizia judecătorilor în Dosarul Belina

 |  18:56
Începe JUDECATA. Decizia judecătorilor în Dosarul Belina

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca probele au fost corect administrate in dosarul Belina, caz in care este judecat fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila. Instanta a dispus inceperea judecatii. Decizia este definitiva.

urtea de Apel Bucuresti a mentinut aseara o decizie similara data de Tribunalul Bucuresti la inceputul acestui an. Concret, magistratii au respins contestatiile formulate de Sevil Shhaideh, Adrian Gadea, fost presedinte al CJ Teleorman si fost deputat PSD, Ionela Stoina, fost director in cadrul Ministerului Dezvoltarii si Mariana Sandu Gheorghiu, angajat la Oficiul de Cadastru din Alexandria.Dosarul Belina a fost trimis in judecata pe 27 iunie 2018, iar de atunci a fost in faza de Camera Preliminara, in care se verifica legalitatea sesizarii instantei, legalitatea administrarii probelor si efectuarii actelor de urmarire penala.Acuzatiile din acest dosar au legatura cu modul in care s-a facut transferul Insulei Belina si a Bratului Pavel din administrarea Apelor Romane catre Consiliul Judetean Teleorman si, ulterior, modul in care cele doua obiective au fost concesionate catre societatea Tel Drum.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-06Parerea ta...

AI BELITO BELINI
06 Apr 2019

FREACA TIPARU . NUMAI ATIT ? IA MITUIT CU 200 - 300 MILIOANE SALARII . IAR ACUM IL ASCUNDE DE 15 ANI . II ARE LA MINA . UN MARE PIPII . NU MAI ARE HIRTIE SA SCRIE DECIZIA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz