2020-08-05 02:37

Începe procesul lui Gabriel Oprea!! Va fi judecat pentru ucidere din culpă

 |  12:00
Începe procesul lui Gabriel Oprea!! Va fi judecat pentru ucidere din culpă

Judecătorii Curții de Apel București au decis, joi începerea procesului în cazul lui Gabriel Oprea, pentru uciderea din culpă a motociclistului de la Poliția Rutieră, Bogdan Gigină.

într-o prima instanta, Tribunalul Bucuresti a respins, in camera preliminara, contestatiile formulate de Gabriel Oprea, societatea General MPM Impex SRL si Petre Mazilu, patron al firmei. Oprea si Petre Mazilu au contestat decizia Tribunalului la Curtea de Apel Bucuresti, care a respins, joi, contestatiile si a decis ca poate incepe procesul. Concret, judecatorii au constatat legalitatea rechiztoriului DNA si au decis ca inculpatii pot fi judecati.

Acuzatiile DNA

Accidentul in care a murit Bogdan Gigina (28 de ani) a avut loc in 20 octombrie 2015. El facea parte dintr-un dispozitiv de insotire a ministrului Oprea Gabriel, care preceda in trafic autoturismul in care se afla Oprea. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa catre locuinta sa.

Potrivit rechizitoriului, accidentul rutier care a determinat decesul politistului rutier Gigina Bogdan-Cosmin s-a produs ca urmare a nerespectarii, de catre fostul ministru Gabriel Oprea, de catre Petre Mazilu (administrator si unic asociat al General MPM Impex SRL) si General MPM Impex SRL, a dispozitiilor legale si a masurilor de prevedere pentru exercitarea unor activitati (insotire a ministrului de catre politisti rutieri in cazul celui dintai, respectiv activitatea de realizare a unor lucrari in carosabil in cazul celor din urma).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-10Parerea ta...

JUSTITIABILUL
10 Iul 2020

ACEST IZMENAR notoriu TREBUIE JUDECAT DE URGENTA PENTRU DISTRUGERILE PRODUSE SISTEMULUI DE APARARE SI SIGURANTA NATIONALA M.Ap.N, M.A.I. SI S.R.I. (fraude financiare prin insusirea unor terenuri si cladiri, acordarea cu dedicatie de salarii si pensii , abuzuri cu avansarile in grad si infiintarea de academii SULFUROASE, DISTRUGEREA REZERVELOR DE STAT ALE ROMANIEI, ETC) .MEGA Dosaru lui este bine gestionat dar nu si valorificat de catre sistemul judiciar de kkt. Cazul GIGINA ESTE FOARTE GRAV dar nu atat de important pentru populime romanesca aflata in adormire inca.
COMISARUL PARAIPAN
11 Iul 2020

si cu mineriadele cu ramane?ca a facut destule crime si acolo izmenarul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz