2019-10-17 11:15

Incident INCREDIBIL în direct la TVR 1. Un operator n-a mai rezistat şi l-a făcut PENIBIL pe invitatul emisiunii PULSUL ZILEI

 |  14:12
Incident INCREDIBIL în direct la TVR 1. Un operator n-a mai rezistat şi l-a făcut PENIBIL pe invitatul emisiunii PULSUL ZILEI

Incident incredibil în timpul emisiunii "Pulsul zilei” de la TVR 1, într-o dezbatere despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie. În direct, un operator l-a numit "penibil” pe preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, care explica în acel moment că votul de la referendum este dat pentru "protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei, în termeni stricţi juridici”. Atât moderatorul Radu Andrei Tudor, cât şi TVR au transmis scuze pentru incident.

Preşedintele CpF spunea că la referendumul din 6 şi 7 octombrie pentru modificarea definiţiei căsătoriei în Constituţie "votăm protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei, în termeni stricţi juridici”. În acel moment, unul dintre operatorii din platoul emisiunii a izbucnit: "Ce penibil sunteţi!”. Pe post s-a auzit slab, însă preşedintele Coaliţiei pentru Familie i-a atras atenţia moderatorului. "Colaboratorii dumneavoastră ne transmit mesaje. Foarte interesant şi elocvent”, a spus Mihai Gheorghiu. Moderatorul emisiunii, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct, iar emisiunea a continuat.

Ulterior, TVR a transmis scuze publice invitaţilor emisiunii şi telespectatorilor pentru acest incident. "Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” - dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, când, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii, Societatea Română de Televiziune face următoarele precizări: Îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident. Moderatorul emisiunii „Pulsul zilei”, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct invitaţilor pentru acest incident. Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora. Societatea Română de Televiziune îşi respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparţial, echidistant şi cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major”, transmite TVR printr-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray