2020-08-09 19:41

Incident şocant într-o şcoală din Giurgiu: trei copii au devastat unitatea în mai puţin de o oră

 |  14:49
Incident şocant într-o şcoală din Giurgiu: trei copii au devastat unitatea în mai puţin de o oră

Comuna Clejani, din judeţul Giurgiu, revine în prim-planul atenţiei naţionale cu un incident fără precedent: trei copii, de 8,9 şi 10 ani au devastat una din şcolile din localitate, în mai puţin de o oră

S-a întâmplat miercuri după-amiază, mai exact în jurul orei 16, când cei trei copii au intrat în şcoală pe unul din geamurile lăsate deschise și au distrus tot ce au întâlnit în cale.

Bănci, catedre, material didactic, dar şi grupul sanitar, cancelaria ori combustibilul folosit la centrala termică - totul a fost distrus de cei trei copii în mai puţin de o oră.

Şi nu s-au mulţumit cu atât: au golit toate extictoarele pe holurile şcolii, iar pe tablele din clase au scris mesaje obscene la adresa cadrelor didactice.

Cei trei copii au fost găsiţi de femeia de serviciu, care a venit în jurul orei 17.00 să facă curățenie în şcoală. Când au fost surprinşi, doi dintre “vandali” făceau duş, unul dintre aceștia speriindu-se și fugind acasă, de unde, după ce s-a îmbrăcat, a revenit și s-a cocoțat pe clădirea sălii de sport, de unde a urmărit activitatea polițiștilor.

Luaţi la întrebări de oamenii legii, cei mici au spus că s-ar fi înfuriat pe o jucărie care a început să cânte, iar ceea ce a urmat ar fi văzut într-un joc pe calculator.

Bilanţul accesului de furie al celor trei copii: cinci clase, cancelaria, grupul sanitar şi centrala termică a şcolii - vandalizate.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar in-rem pentru distrugere, însă cei trei copii nu pot răspunde penal pentru fapta lor.

Cel mult, primăria poate deschide un proces civil prin care să solicite părinților să achite prejudiciul cauzat de copiii lor.

În plus, polițiștii au descoperit că școala nu dispune de pază și au solicitat primăriei să ia măsuri pentru a asigura unitatea școlară în acest sens.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz