2020-02-25 21:32

Incidente în Piaţa Victoriei. MAI solicită inspectorului general al Jandarmeriei un raport complet

 |  22:28
Incidente în Piaţa Victoriei. MAI solicită inspectorului general al Jandarmeriei un raport complet

MAI a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, a solicitat inspectorului general al Jandarmeriei Române un raport complet privind incidentele din Piața Victoriei.

"Ministrul Afacerilor Interne, domnul Ioan-Dragoș Tudorache, a solicitat inspectorului general al Jandarmeriei Române un raport complet cu privire la evenimentele din Piața Victoriei, care au condus la reținerea celor cinci participanți. Ministrul Afacerilor Interne a precizat că nu va ezita să ia măsuri în situația în care au fost săvârșite abuzuri în timpul intervenției jandarmilor", se arată în comunicatul citat.

MAI a mai precizat că jandarmii au primit dispoziție să nu intervină în derularea manifestației din Piața Universității, decât pentru a asigura protecția participanților și fluidizarea traficului din zonă.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a organizat sâmbătă, în Capitală, marșul "Luptă pentru Basarabia", prin care se cere politicienilor asumarea ca proiect de țară a unirii României cu Republica Moldova.

Cinci dintre participanții la marș au fost reținuți de jandarmi și duși la secția de poliție, din cauză că ar fi încercat să forțeze cordonul de jandarmi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-22Parerea ta...

MARCEL
22 Oct 2016

DOMNUL MINISTRU TUDORACHE A UITAT CAND A FOST IN KOSOVO. JANDARMII ROMANI AU OMORAT DOI KOSOVARI PENTRU CA AU TRAS CU MUNITIE EXPIRATA IN MANIFESTANTI . DOMNUL COL OLARU CARE ERA COMANDANTUL JANDARMILOR A FOST AVANSAT GENERAL SI A FOST NUMIT SEFUL JANDARMERIEI ROMANE. ASA ESTE SI ACUM . PROBABIL CA CEL CARE A ORDONAT SA-I RETINA PE CEI CINCI MANIFESTANTI VOR FI AVANSATI SI NUMITI SEFI IN JANDARMERIA ROMANA.
CORNEL
23 Oct 2016

Domnule Ministru TUDORACHE. Nu uitati ca jandarmii romani ar trebui sa-i apere pe cetatenii ROMANIEI . NU SUNTEM IN KOSOVO.. CEI VINOVATI TREBUIE SA PLATEASCA . SUNTETI JURIST SI AR TREBUI SA STITI ACEST LUCRU.
ANONIM
23 Oct 2016

Daca era o manifestatie a maghiarilor pentru independenta Transilvaniei nu intervenea jandarmeria. SUNTEM IN ROMANIA...si guvernul tehnocrat este filo-roman...DOMNILOR TEHNOCRATI ...FITI ROMANI...A-TI UITAT UNDE V-ATI NASCUT
ANA
23 Oct 2016

Dar de ce nu si unirea Bucovinei de Nord cu Romania? Insa nu cu agresivitate verbală sau fizica se cere așa ceva. Si trebuie sa accepți ca este posibil sa nu se realizeze așa ceva fara vărsare de sânge.Asta doresc cei care forțează nota si cordonul de jandarmi?
@ANONIM....
23 Oct 2016

”Tehnocrații” , mulți sunt din vechea gardă securistă, spălați și-mbrăcați de către ong-uri soroiste care vor moartea Europei prin îngenuchere financiară și invadarea musulmanilor! Faptul că ar fi născuți în R omânia, nu mai are nicio relevanță: și politicienii ”noștri” cu staif /spoială de români, mai degrabă alogeni, alături de câțiva cu adevărat români (doar după cetățenie, nu și după TRĂIRE...) și-au modificat numele strâmbe în d-astea românești CA SĂ ÎNȘELE MAI BINE PE ROMÂNI ȘI SĂ ACCEPTE (vezi Doamne...) CĂ E ”NECESAR” CA TOCMAI ACEȘTIA SĂ NE TREAGĂ ÎN ȚEAPĂ!!!! E trist, frustrant și revoltător că românii, în ciuda nivelului de trai și-a pantei în care alunecă România, SE DUC CONȘTIINCIOS LA VOT, CONDAMNÂNDU-SE PE EI, DAR ȘI PE URMAȘII LOR, PRECUM OILE CARE STAU LA COADĂ SPRE A FI TĂIATE LA ABATOR!
TILICA
23 Oct 2016

IN CE TARA DIN UE MAI EXISTA JANADMERIE SI SPP CU ATRIBUTII SI STATUTE DE ORG. SI FUNCT. CA IN RO??? JANDARMERIA IN RO ESTE O CONTINUARE DE DUPA 1989 A SECURITATII STALINISTE CE ACTIONEAZA LA COMANDA BANDITILOR SI MODELEAZA DEMOCRATIA DAMBOVITEANA CA SA FIE ORIGINALA DUPA INTERESELE MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO IN DEC 1989 PRIN LOVITURA DE STAT.CELE DOUA AUTORITATI JANDARMERIA SI SPP TREBUIE SA FUZIONEZE SA SE DEMILITARIZEZE SI SA PRIMEASCA ATRIBUTII CARE NU SUNT IN CONFLICT DE COMPETENTA MATERIALA SI TERITORIALA CU ALTE STRUCTURI ALE STATULUI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine