2020-02-23 10:44

Incidentul aviatic de la Cluj. Ce decizii au fost luate

 |  19:51
Incidentul aviatic de la Cluj. Ce decizii au fost luate

Cutiile negre ale avionului Blue Air ieșit de pe pistă la Cluj vor fi duse la decodificare în Franţa. Incidentul este încadrat deja ca fiind unul grav.

"Cutiile negre se vor decodifica în zilele următoare în Franţa, la omologii noştri, întâi trebuie să ajungă în posesia noastră. Reprezentanţi ai Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) le vor însoţi în Franţa. După ce vom analiza datele şi, cu informaţiile culese de la ROMATSA, echipaj şi aerodrom, le vom pune cap la cap, se analizează, iar apoi se va întocmi un raport final ce va fi făcut public. Nu ştim cât va dura această analiză, depinde de ce vom găsi acolo", au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii CIAS.

"Conform reglementărilor în vigoare, e încadrat ca şi incident grav, adică a existat o probabilitate mare de a se întâmpla un accident grav. Ieşirea de pe pistă este incident grav, aşa sunt încadrate. Este un cumul de factori ce s-a întâmplat acolo şi datoria noastră este să găsim toate cauzele care au dus la acest incident", au precizat reprezentanţii CIAS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine