2020-08-10 23:14

Exclusiv. Incompetență. De ce întârzie salariile bugetarilor și pensiile

 |  10:35
Exclusiv. Incompetență. De ce întârzie salariile bugetarilor și pensiile

În timp de mai marii de la Guvern și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susțin că de vină pentru neplata pensiilor sunt poștașii, iar pentru neplata salariilor bugetarilor incompetența rămasă de la PSD, angajații au citit ieri o hârtie trimisă de șefi: își iau banii cu întârziere pentru că Ministerul de Finanțe a schimbat dată la care se virează banii.

Poșta Română a anunțat, printr-un comunicat, luni, că în luna ianuarie 2020 distribuirea pensiilor se va decala, deoarece banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române începând cu 7 ianuarie. Compania a precizat că acest lucru se întâmplă la fiecare început de an.

Poșta Română precizează, potrivit comunicatului, că într-o lună obişnuită primeşte prima parte a banilor de pensii cu 3 zile înainte de prima zi lucrătoare a lunii în care pensiile sunt livrate.

„Ca la orice început de an, partenerii noştri de la Casa Naţională de Pensii Publice virează Poştei Române prima tranşă a banilor începând cu 7 ianuarie, întrucât are loc închiderea de an, când se trage linie închizându-se creditele bugetare. Transformarea acestora în cash şi distribuirea în genţile fiecărui factor poştal durează aproximativ 3 zile. Astfel, pensiile vor fi livrate începând cu 10 ianuarie, într-un interval de 10 zile”, se arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10

Mai multe imagini:
Exclusiv. Incompetență. De ce întârzie salariile bugetarilor și pensiile
zoom
Parerea ta...

SăRăCIA UCIDE
10 Ian 2020

Când digitalizarea 4G nu funcționează, când bătrânii noștri sunt abandonați si needucați ce mai poți cere ? Legile sunt proaste , corupția este prezenta , Rezultatele muncii PSD-iste este prezenta si ucide pe sărmanul roman
BOGATIA PNLISTA NU UCIDE
10 Ian 2020

SA dea Domnul sa fie bine ,dar nu cred .Cu acesti incompetenti dirijati de o molusca teleghidata cu microfoane in urechi, si ea la randul ei teleghidata de SRIsi ceilalti din statul subteran nu cred ca vom ajunge la ceva bun Dementii lucreaza de zor la demolarea tarii sub papucul strainatatii careia ii sunt aserviti
WERNER FAKE NEWS
10 Ian 2020

,,rezultatele este prezenta''hal de om ,,ieducat ''siktir scarba
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz