2020-05-25 08:20

INCREDIBIL. Câte kilograme de DROGURI au adunat polițiștii de pe plajele din Constanța. IGPR: „Operațiunea de căutare continuă!”

 |  10:17
INCREDIBIL. Câte kilograme de DROGURI au adunat polițiștii de pe plajele din Constanța. IGPR: „Operațiunea de căutare continuă!”

Cantitatea de 131 de kilograme de droguri a fost depistată şi ridicată, vineri şi sâmbătă, de pe litoralul din judeţul Constanţa, operaţiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conţine droguri continuând, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, activităţile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri şi sunt derulate de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT. De asemenea, IGPR reaminteşte cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. „Avertizăm cetăţenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa! În momentul de faţă, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operaţiune într-un dosar de trafic de droguri, derulată de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT", a precizat, sâmbătă, IGPR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-07Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Apr 2019

acum dupa coletele cu cocaina ce mai urmeaza?Va rugam sa nu deschideti urmatoarele colete sunt pachete cu mitraliere Kalasnikov si rachete STINGER pentru teroristii AL-QAIDA trimise de tavarisciul GHITA de la bELGRAD...ha ha ha stupid people,va conduc traficantii de arme si cocaina,curvele imputite si slugile mafiotilor
CUCU
07 Apr 2019

Pai, urmeaza o gramada de comentarii facute de experti ca tine. Baiat ca tine, care se crede destept si are raspuns la toate problemele din Ro si mai ales din strainatate. Unul ca tine care se crede buricul pamintului si care face misto de totzi si toate. Esti angajat la fabrica de trolli din Moscova, Chisinau sau doar prost get-beget?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Apr 2019

cred ca urmeaza sa dispara din peisaj toti KAKATII cu tupeu adusi de TzIGOINERUL terorist ILIESCU si FSN-ul bolsevico-mafiot dupa decembrie 1989...si o sa scapam de trolii lui PLESITA si GHITA si curvele lor tziganci care defileaza nonstop pe la haznalele tv si tot mananca la KAKAT cu galetile
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Apr 2019

bordelul GHITA-UDREA sunt traficantii de cocaina si arme..nu altii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine