2020-02-29 00:07

INCREDIBIL: Cine e SUSPECTUL principal în uciderea fetiței de cinci ani

 |  17:34
INCREDIBIL: Cine e SUSPECTUL principal în uciderea fetiței de cinci ani

Răsturnare de situația în cazul crimei de la Baia Mare, acolo unde o fetiță a fost ucisă și batjocorită la începutul acestei săptămâni. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Antena 1, suspectul principal în cazul oribilei crime ar fi chiar tatăl fetiței în vârstă de 5 ani.

Polițiștii și procurorii au anunțat, în această dimineață, că cercul suspecților a fost restrâns la mai puțin de 10 persoane și că se așteaptă rezultatul probelor ADN.

Rezultatele urmează să ajungă la începutul săptămânii viitoare, iar acestea vor arăta cu siguranță cine este criminalul.

Între timp, anchetatorii au mai făcut, tot astăzi, o serie de descinderi în cartierul în care locuia micuța Estera și au săltat zeci de copii pe care i-a condus la audieri.

Copiii au fost puși să recunoască mai multe persoane din fotografii, dar și să dea probe ADN.

Potrivit unor surse, dacă tatăl este cel care a ucis-o pe fetița de cinci ani, ar putea fi mai greu de depistat având în vedere că are același ADN care și fetița.

De asemenea, anchetatorii au mai anunțat că trupul fetiței a fost mutat de trei ori în noaptea în care a fost găsit la periferia orașului Baia Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine